Gel antibacterian de mâini, 300 ml

Cod: 17845

Gel antibacterian de mâini, 300 ml

Cod: 17845
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Accesorii pentru sănătate
Gel antibacterian de mâini, 300 ml

Gel cu alcool şi ingrediente antibacteriene pentru curăţarea mâinilor fără apă şi săpun, cu efect imediat. Conţine 60% alcool. Pentru creşterea eficienţei, gelul conţine şi ulei din arbore de ceai - cel mai puternic antiseptic natural. Conţinutul de Aloe vera şi glicerină previne uscarea mâinilor.

 

Instrucţiuni folosire:

Puneţi o picătură (2 ml) de gel în palmă şi întindeţi-o rapid pe toată suprafaţa mâinilor, până se usucă. Nu clătiţi! Exclusiv pentru utilizarea în aer liber. Evitaţi contactul cu ochii. În cazul în care produsul intră accidental în ochi, clătiţi imediat cu apă din abundenţă.

Ingrediente: Alcohol denat, Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbendensis Leaf Juice Powder, Triethanolamine, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs