Formă de chec Majestic FLOARE, 26 cm

Cod: 19051

Formă de chec Majestic FLOARE, 26 cm

Cod: 19051
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Forme mari și mici
Au sosit noile forme pentru copt!

Forma de chec din aluminiu turnat marca MAJESTIC, cu suprafață antiaderentă, este potrivită pentru coacerea aluaturilor crescute și pufoase deopotrivă. Datorită tehnologiei de primă clasă folosită în producția acestei forme, nu este necesară nici ungerea, nici prăfuirea cu făină, fiind suficientă aplicarea câtorva picături de ulei vegetal cu ajutorul unei pensule. Forma are o formă originală și atractivă de floare, transormând checurile și cozonacii copți în adevărate decorațiuni ale mesei, atât în zilele de sărbătoare, cât și în duminicile obișnuite. Forma poate fi folosită în cuptoare electrice, cu gaz și cu aer fierbinte.

PONT: Se recomandă ungerea formei cu puțin ulei înainte de coacere, folosind o pensulă sau un pulverizator de ulei. În mod ideal, scoateți checul din formă cât timp este cald.

 

Material: aluminiu

Dimensiuni: 26 x 10 cm

Spălare în mașina de spălat vase: nu

Am testat în locul dvs.!

Un chec neînceput poartă în sine farmecul bucătăriilor de odinioară și al rețetelor scrise de mână pe foi uzate din carnețele vechi. Poate că și dumneavoastră păziți o rețetă de familie ca pe ochii din cap. Dacă nu, vă propunem noi una chiar acum, iar cu această formă nouă de copt, îi veți da o formă cu totul deosebită.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs