Faţă pernuţă DEGEŢEL ROŞU

Cod: 51632

Faţă pernuţă DEGEŢEL ROŞU

Cod: 51632
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Pernuțe și fețe de perne decorative
Faţă pernuţă DEGEŢEL ROŞU

Faţa de pernuţă cu motiv cu Degeţel roşu (digitalis purpurea) va fi un dar de bun gust pentru mamă, bunică sau mătuşă. Faţa de pernuţă are o suprafaţă catifelată, este imprimată digital pe ambele părţi şi se închide cu fermoar. Recomandăm spălarea la 40 °C.

Material: 100% poliester
Dimensiuni: 45 x 45 cm
Recomandare spălare: 40 °C

Am testat în locul dvs.!

Perna este un lucru atât de ciudat si de indispensabil. Fără o pernă, n-am avea un somn bun și avem o adevărată relaxare avem legata cu prezența pernuțelor mai mici. Si de aceea este o idee extraordinara de buna pentru un cadou. Din lenjeria de pat pentru perna puteți face o frumoasă manșetă pentru floarea sau o dați cu o panglică chiar și cu o pernută. Vă vom învăța amandouo pe blogul nostru.

Parametri

Dimensiuni 45 x 45 cm
Spălare recomandată 40 °C
Material Poliester
Închiderea Cu fermoar

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs