Difuzor de arome cu iluminare LED

Cod: 17875
Transport gratuit

Difuzor de arome cu iluminare LED

Cod: 17875
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Decorațiuni pentru casă
Bucurați-vă acasă de efectele binefăcătoare ale aromaterapiei
  • obiect decorativ cu efecte luminoase
  • efect de umidificare a aerului uscat
  • după adăugarea uleiului esențial, parfumează întreaga cameră
  • temporizator cu oprire automată

 

Difuzorul de arome cu design deosebit și cu iluminare LED va crea o atmosferă plăcută în casa Dvs și va contribui la umidificarea aerului până la punctul ideal în camera în care se află. Aparatul creează abur, pe care îl distribuie printr-un efect estetic în atmosferă, iar după adăugarea uleiului esențial, va distribui o aromă plăcută. Aparatul nu încălzește aburul, iar datorită acestui fapt, uleiurile își păstrează proprietățile binefăcătoare. Iluminarea cu LED completează perfect întregul peisaj.

Puteți seta culoarea iluminatului - culorile se pot alterna, însă puteți alege și una singură, după preferințe. De asemenea, iluminatul poate fi închis complet. Difuzorul este prevăzut cu senzor de detectare a nivelului mic de apă - în momentul în care apa din aparat se termină, difuzorul se va închide în mod automat. Difuzorul are și un temporizator de închidere automată după una, trei sau șase ore. Funcționare silențioasă, acțiune asupra cca. 25 m2. În ambalaj este inclus și un recipient pentru umplerea cu apă.

 

Dimensiuni: diam. 16 x î. 12 cm

Material: plastic

Capacitate recipient apă: 300 ml

Alimentare: 220 - 240 V, 50-60 Hz

 

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs