Cuvertură pentru pat MARA albastru

Cod: 53479

Cuvertură pentru pat MARA albastru

Cod: 53479
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cuverturi de pat
Cuvertură pentru pat MARA albastru

Cuvertură deosebită pentru pat MARA, cu model uimitor în pătrate pe un fundal albastru închis. Cuvertura are două fețe, una albastră și cealaltă albă cu model cu dungi verzi și roșii, depinde doar de dvs. ce culoare doriți să alegeți în fiecare zi. Cuvertura se adaptează ușor formei patului dvs. și este matlasată. Dimensiunile cuverturii permit o acoperire generoasă pentru dimensiunile clasice ale paturilor de o persoană sau duble, acoperind patul până aproape de podea.

Disponibilă în dimensiunile 180 x 270 cm pentru pat de o persoană sau 250 x 270 cm pentru pat dublu. Se recomandă spălarea la 40 °C. Pernuțele din imagine au doar scop decorativ și nu fac parte din livrare.

Am testat în locul dvs.!

Ca în fiecare an, societatea Pantone a anunțat culoarea anului. Anul acesta avem albastru clasic. Vă puteți comanda ceva în această nuanță pentru dormitor, de exemplu. Găsiți în articolul nostru alte ponturi pentru asortarea acestei culori.

Parametri

Dimensiuni 180 x 270 cm, 250 x 270 cm
Spălare recomandată 40 °C
Material Bumbac/Poliester

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs