Covor mic ICONA, maro, 67 x 150 cm

5,0 (2 Evaluare)
Cod: 5409201
Protejează podeaua și încălzește optic interiorul

Covorașul Icona în nuanțe iubite de maro, cu un model contemporan foarte apreciat se va potrivi în orice bucătărie sau va încălzi holul de la intrare. Covorul cu fire scurte are întreținere ușoară, iar printre avantajele sale se numără culoarea rezistentă, tratamentul antistatic și o bună conducere a căldurii. Covorașul este tivit cu poliamidă.

Material: 100% polipropilenă BCF

Lungime fir: 6 mm

 

Cum îngrijim covoarele în mod corect

 

Datorită prețului mai mic al acestora, putem schimba mai des covorașele de dimensiuni reduse. Dar, dacă ne sunt dragi, să încercăm să le prelungim durata de viață printr-o întreținere corectă. În general, îngrijirea covoarelor din casă poate fi împărțită în 3 etape:

  • întreținere zilnică, adică aspirarea regulată
  • curățarea petelor
  • curățare în adâncime

La baza unui covor curat stă prevenția, așadar protejarea față de impuritățile de afară. Folosiți preșuri la toate intrările, care au rolul de a reține o bună parte din murdărie și umezeală. Însă nu uitați să le curățați regulat și pe acestea, ca să evitați transformarea lor într-o sursă de murdărie pentru interior.

În cadrul întreținerii regulate a covoarelor, cea mai importantă este aspirarea temeinică în mod regulat, ideal de 2-3 ori pe săptămână, folosind accesoriile potrivite ale aspiratorului.

Chiar și dacă acordați cea mai mare atenție, pe covor tot se întâmplă să se verse ceva sau ca acesta să fie murdărit în vreun fel. În aceste cazuri, factorul de bază este viteza de reacție, pentru ca pata să nu pătrundă adânc între fibre. Este optim să aveți acasă o soluție profesională pentru îndepărtarea petelor de pe covor. De fiecare dată, încercați produsul mai întâi pe o parte ascunsă a covorului, conform instrucțiunilor. Dacă nu apar efecte nedorite, puteți folosi soluția ca să curățați pata în același fel. La sfârșit, clătiți cu apă curată și uscați (cu aspiratorul, foenul, etc.).

Minim o dată pe an, ar trebui să avem în vedere o curățare intensivă a întregii suprafețe a covorului. Pentru aceasta, există 3 metode de bază. Curățarea uscată cu spumă sau cu un detergent care se presară pe covor și, conform instrucțiunilor, se lasă să acționeze, pentru ca, la final, să fie aspirat. Această metodă este potrivită pentru covoare cu fibre scurte, cu excepția covoarelor din bumbac. La covoarele cu fibre mai lungi există pericolul ca praful să rămână în covor. Curățarea umedă este mai eficientă în cazul unui grad mai ridicat de murdărire a covorului. Pentru aceasta, veți găsi soluții adecvate la orice raion de detergenți și produse de curățenie. Este important să respectați gradul de diluare și instrucțiunile de utilizare ale fiecărui produs. Apoi trebuie să lăsați covorul să se usuce bine, într-un loc unde nu se va umbla pe el, pentru minim 24 de ore. Pentru majoritatea covoarelor noastre nu recomandăm curățarea umedă din cauză că se usucă greu și pot dezvolta mucegai. A treia metodă de curățare intensivă este curățarea cu abur sau cu instrumente profesionale.

Evaluare: (2)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
5,0
Evaluat 2 utilizatori
2 x
0 x
0 x
0 x
0 x
100%
eugen
20.9.2021
Verificat prin achiziție Verificat prin achiziție

Foarte fain. Excelent pentru hol .

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Dana
6.2.2021
Recenzie neverificată

Foarte practic, nu se vad firimiturile marunte pe el Intretinere foarte usoara

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs