Alegeți-vă cadoul – lenjerie de pat Liana sau vestă călduroasă de damă GRATUIT 

 

Achiziția cadourilor de Crăciun pentru cei mai apropiați nouă este în plină desfășurare. Ne face plăcere să vă facem mai plăcută această activitate atât cu ponturi diverse și o selecție de idei pentru toate categoriile de vârstă, dar și să vă răsplătim cumpărăturile și cu un cadou frumos. În plus, vă puteți alege propriul cadou la comandă! 


Vă bucură mai mult lenjeria frumoasă de pat din microfibră moale LIANA, care va fi o adevărată decorațiune în dormitorul Dvs, dar și o garanție a unui somn liniștit sau veți alege vesta noastră elegantă originală din fleece pieptănat, care vă încălzește spatele și vă subțiază optic silueta? 

 

Lenjerie de pat Liana

Niciodată nu a fost mai ușor să adormiți ca în lenjeria de pat Liana din cea mai nouă colecție Lavende. Modelul de pe ambele fețe vă dă posibilitatea să schimbați culoarea și modelul după starea de spirit. Pe o parte, lenjeria are model cu flori și frunze pe fundal alb, iar pe cealaltă parte, fundalul este roz, cu aceeași temă ca și cealaltă față.

Vestă de damă elegantă din fleece

Vă veți îndrăgosti imediat de vesta elegantă cu benzi cu efect de subțiere! Vesta de damă din fleece dD cu croiala ei și benzile de subțiere de pe lateral, se potrivește foarte bine pe orie tip de siluetă. Vesta are un guler înalt în jurul gâtului, 2 buzunare cu fermoar și spatele prelungit, pentru o protecție optimă a spatelui. Este din fleece cu gramaj mare, cu tratament special contra scămoșării.

Este suficient să faceți cumpărături de minim 300 Lei și, pe lângă cadoul selectat, beneficiați  și de transport GRATUIT


Puteți selecta cadoul în coș. Tot acolo, vă așteaptă oferta de a cumpăra o a doua lenjerie sau pătura din fleece la preț redus. 

 

Vreau să cumpăr cadouri de Crăciun

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?