Alegeți-vă cadoul – lenjerie de pat Serena sau vesta călduroasă din fleece - GRATUIT!

 

Ne-ar plăcea foarte mult să vă facem mai plăcută sarcina de înfrumusețare a casei, atât cu ajutorul accesoriilor pentru casă, cât și cu al cadoului cu care vă răsplătim cumpărăturile! În plus, vă puteți alege singuri cadoul pe care îl veți primi!


Vă place mai mult frumoasa lenjerie din microfibră moale SERENA, care va fi o adevărată podoabă a dormitorului dumneavoastră și vă va oferi garanția unui somn odihnitor sau vă va bucura mai mult o vestă originală și elegantă din fleece, care vă încălzește spatele și vă subțiază optic silueta?

Lenjerie de pat Serena

Niciodată nu a fost atât de ușor să adormiți ca în lenjeria de pat Serena. Microfibra moale și catifelată lasă o senzație plăcută pe piele, se usucă repede și nu trebuie călcată aproape deloc. Imprimeul plăcut ochiului în nuanțe calde de maro și bej va decora frumos dormitorul dumneavoastră. Setul conține 1x față de pernă 70 x 90 cm și 1x față de pilotă 140 x 200 cm.

Vestă elegantă fleece dD

Vă veți îndrăgosti de vesta elegantă cu efect optic de subțiere a siluetei! Cu croiala sa deosebită și elementele într-o culoare contrastantă pe lateral, vesta se potrivește oricărei siluete. Are guler înălțat, 2 buzunare cu fermoar și spatele prelungit pentru o protecție desăvârșită a zonei lombare. Este din fleece cu gramaj mare și are tratament special contra scămoșării.

Este suficient să trimiteți o comandă în valoare de 300 Lei și, pe lângă cadoul ales, beneficiați și de transport GRATUIT. Selecția cadoului se face direct în coș.

Doresc să comand

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?