Lenjerie de pat din bumbac THICK LINE albastru

Cod: 53789

Lenjerie de pat din bumbac THICK LINE albastru

Cod: 53789
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted
Lenjerie de pat din bumbac THICK LINE albastru

Lenjeria din bumbac Thick Line albastră vă va aduce aminte de suprafaţa liniştită a mării. Produsă din bumbac 100% renforce, se evidenţiază prin imprimeul de calitate şi cusăturile precise. Lenjeria de pat din bumbac este plăcută la atingere şi datorită faptului că permite o bună circulaţie a aerului, vă va aduce confort şi un somn liniştit.

Lenjeria Thick Line are imprimeu pe ambele părţi. Fâşiile orizontale de nuanţe albastre se combină cu cele de bej, având un efect plăcut de liniştire. Feţele de pernă sunt cusute folosind acelaşi material pe verticală. Culorile pernelor se potrivesc cu cele ale cearceafului de pilotă. Pentru o mai bună manipulare, atât faţa de pernă, cât şi cearceaful de pilotă sunt prevăzute cu fermoar.

Lenjeria de pat din bumbac Thick Line este disponibilă în mărimi pentru pat standard de o persoană, dar şi pentru pat prelungit şi pat dublu mare. Setul pentru  pat de o persoană conţine 1 x faţă de pernă 70 x 90 cm şi 1 x cearceaf de pilotă 140 x 200 cm, pentru pat prelungit  dimensiunea  cearceafului de pilotă este de 140 x 220 cm , iar setul pentru  pat dublu mare este format din 2 x feţe de pernă 70 x 90 cm şi cearceaf de pilotă 200 x 220 cm. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul închis şi cu un detergent delicat pentru rufe colorate, fără înălbitori, la temperatura de 40 °C. Această lenjerie de pat a primit certificatul Öko-Tex Standard 100.

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
200 x 220 cm
140 x 220 cm
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Material Bumbac
Închiderea Cu fermoar

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
  • Calcat cu fier la maximum 200 °C
  • A se usca în mașina de uscat, folosind programul delicat
  • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs