Mască satinată FLORICELE ROZ

Cod: 54252

Mască satinată FLORICELE ROZ

Cod: 54252
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Alte accesorii medicale
Mască satinată FLORICELE ROZ
  • prevenție eficientă împotriva infectării
  • pentru utilizări repetate
  • bumbac satinat plăcut la atingere
  • cu buzunar interior

Mască din satin cu flori de mac sălbatic, reutilizabilă, pentru protecție într-o perioadă cu un pericol crescut de răspândire a infecției virale. Este confecționată din două straturi de bumbac 100% cu suprafață satinată și prevăzută cu șnur, pentru o prindere bună și comodă pe cap. Bumbacul satinat este foarte plăcut la atingere.

Masca satinată creează o barieră funcțională împotriva infectării prin intermediul picăturilor și reprezintă o măsură de prevenție eficientă împotriva răpândirii infecției. Își protejează parțial purtătorul de infectare, însă contribuie în mod esențial la limitarea răspândirii unei eventuale infecții de către purtător. Chiar dacă vă simțiți bine, nu înseamnă că nu sunteți purtători. Din acest motiv, este important ca fiecare persoană să poarte mască la orice ieșire din casă, adică atunci când mergem la serviciu, la cumpărături, la farmacie, doctor șamd.

Masca satinată poate fi folosită pe termen lung în mod repetat, iar pentru păstrarea protecției este esențial să o fierbeți după utilizare (este suficient să o fierbeți timp de 30 de minute într-un ibric pe plită, nu este nevoie să o spălați la mașină la temperaturi mari), să o lăsați să se răcească în apă și să o călcați cât timp este încă umedă.

Dimensiuni: 21 x 14 cm

Material: bumbac satinat 100%

 

DE CE VINDEM MĂȘTI

Prin introducerea măștilor în oferta din e-shopul nostru, dorim să îl susținem pe furnizorul nostru fidel, care este producător ceh. Și acesta trebuie să asigure activitate angajaților săi în această perioadă dificilă. Suntem asigurați de calitatea materialului și de modul în care sunt cusute aceste măști, care pot fi privite astfel și ca un accesoriu modern. Bineînțeles că ne străduim să și ajutăm, pentru că știm că măștile lipsesc în multe locuri. Din acest motiv, am donat echipament de protecție pentru coaserea măștilor în spitale, azile de bătrâni și alte locuri care aveau nevoie de acesta.

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs