Castron cu capac pentru mixare

Cod: 14464

Castron cu capac pentru mixare

Cod: 14464
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Castroane și teluri
Castron cu capac pentru mixare
  • capac practic
  • material de calitate
  • se spală ușor

Castronul pentru mixare este un ajutor ideal în orice bucătărie. Cu acest ajutor mixați oriceușor și rapid. Castronul are un capac practic, datorită căruia nimic nu iese din el și nu trebuie să vă temeți că blatul de bucătărie se va murdări. Capacul este prevăzut cu o deschizătură pentru tel. O parte componentă este și capacul practic din silicon care poate fi utilizat în partea de jos a vasului și împiedicați astfel alunecarea pe masă. Castronul și capacul sunt fabricate din plastic dur de calitate. Le livrăm în diferite culori fără posibilitatea de a alege.

Material: plastic

Dimensiuni: volum 2,5 l, diametru 24 x a. 13 cm

Am testat în locul dvs.!

Dacă nu aveți încă un castron cu capac cu deschidere pentru paletele mixerului, comandați-vă unul cât mai repede. Va fi un ajutor de neînlocuit la pregătirea prăjiturilor cu aluat scuturat, care au fost hitul anilor `90. Pentru aluat aveți nevoie doar de un castron cu închidere foarte bună, de mâinile dvs. și de 5 minute. Puteți găsi și rețeta pentru tort de morcovi cu aluat scuturat pe blog.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs