Aparat gogoşi Clatronic CPM 3529 violet

Cod: 16896
Transport gratuit

Aparat gogoşi Clatronic CPM 3529 violet

Cod: 16896
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Articole bucătărie
Aparat gogoşi Clatronic CPM 3529 violet

Aparatul de făcut gogoși Clatronic este ideal pentru pregătirea delicateselor dulci. Aparatul este dotat cu 3 seturi de forme de copt detașabile cu suprafață antiaderentă - pentru gogoși rotunde, donut și muffine. Turnați aluat în formă, închideți capacul și în curând totul este copt. Aparatul de gogoși are un mâner izolat termic și protecție împotriva supraîncălzirii. Parte a ambalajului sunt 50 buc de bețișoare pentru pregătirea așa ziselor cake pops, sau bile pe băț. Consum de energie: 700 W. Dimensiuni: 21 x 12 x 26,5 cm.

Am testat în locul dvs.!

Am testat pentru Dvs.un aparat de facut gogoasa Clatronic. Aceast ajutator violet va face gogoși, brioșe și bile pe un baston care iubesc copii. Aparat de facut gogosi este echipată cu 3 seturi de matrite de copt interschimbabile - gogoși rotunde, gogoși și brioșe. Cum funcționează, veți vedea în clipul video de pe blog-ul și apoi găsi rețete. Am încercat să coacem în ea brioșe și gogoși. Puteți încerca și versiuni sărate. Crochetele din parmezan sunt o combinație excelentă lângă o salată.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs