Lenjerie de pat din micropluș SNOWY

Cod: 5480901

Lenjerie de pat din micropluș SNOWY

Cod: 5480901
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din micropluș
Lenjerie de pat din micropluș SNOWY
 • încălzește plăcut și menține perfect căldura
 • nu se calcă
 • nu se scămoșează și nu lasă scame
 • design elegant

Lenjeria de pat din micropluș este ideală pentru perioada răcoroasă a anului, deoarece menține perfect căldura. În fiecare zi veți aștepta cu nerăbdare momentul în care vă puteți înfofoli în această lenjerie moale și mătăsoasă. Lenjeria din micropluș se usucă foarte repede, nu se decolorează, nu se scămoșează și nu se șifonează, din acest motiv nu trebuie călcată. Lenjeria din micropluș este potrivită și pentru persoanele alergice.

Setul pentru pat de o persoană este format dintr-o față de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 140 x 200 cm. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul tras, la maxim 30 °C, folosind un detergent delicat pentru rufe colorate fără conținut de înălbitor și un balsam de rufe antistatic.

În ofertă sunt disponibile de asemenea cearceaful și fețele pentru pernuțe cu același model pentru un pat perfect asortat.

Avantajele lenjeriei de pat din micropluș

 

 • încălzește foarte repede
 • mătăsoase și plăcute la atingere
 • antialergice
 • nu se șifonează, nu necesită călcare
 • uscare rapidă
 • cu închidere practică cu fermoar

 

Somn ușor în brațe moi de catifea

Este îndeajuns o atingere – și vă veți face repede o opinie despre acest material. O opinie foarte bună. Lenjeria de pat din micropluș, datorită firelor dense tăiate scurt, este mătăsoasă, frumos strălucitoare și cald mângăietoare, motiv pentru care este ideală pentru sezonul rece sau pentru cabană.

Lenjeria de pat din micropluș este fabricată din microfibră 100% țesută din fire foarte fine. Are proprietăți de termoreglare perfecte, absoarbe bine umiditatea corporală, care este apoi evaporată, nu eliberează fibre nici nu se scămoșează, nu se șifonează. Datorită compoziției sale este recomandată pentru persoane alergice, acarienii și bacteriile evită acest material. Această lenjeria vă va încălzi repede, cu atât mai mult cu cât veți achiziționa și cearșaf din același material. Din micropluș puteți avea în casă și pătura pentru pat sau pledul cald.

Acest material păstrează culoarea și suprafața de fire acceptă bine modelele, coloritul profund amortizează cearșaful monocolor într-o culoare a lenjeriei de pat. Fibra matăsoasă catifelată este maleabilă și aproape că nu se șifonează. Astfel dormitorul dvs. va fi mereu aranjat.

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. de pat din micropluș?

Lenjeria de pat din micropluș, la fel ca lnjeria din microfibră netedă, nu necesită nici o întreținere complicată. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Se recomandă spălarea obișnuită la 30 °C. Uscați în poziție îndoită peste sfoară, (nicidecum în poziție agățată de colțuri, pentru a preveni alungirea produsului), prezintă o uscare foarte rapidă. După uscare doar aliniați cusătura și împachetați. Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe delicate, se recomandă balsamul antistatic.

Nu procedați la fierberea, călcarea cu calandre nici la înălbirea lenjeriei.

 

 

 

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Gramaj 200 g/m²
Conținut ambalaj 1x față pernă, 1x cearceaf pilotă
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Micropluș

Îngrijirea produselor

 • Spălarea la o temperatură maximă de 30 °C
 • Nu se calcă cu fier, nu se aburi cu aer fierbinte
 • Se usucă într-o masina de uscăt rufe în modul obisnuit
 • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs