Maşină de cusut mini, albă

Cod: 17876
Transport gratuit

Maşină de cusut mini, albă

Cod: 17876
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Alte ajutoare pentru casă
Maşină de cusut mini, albă
  • și pentru începători
  • mărime compactă
  • 2 viteze, 3 mărimi pas, 7 modele
  • iluminare LED
  • alimentare cu baterii sau la rețeaua electrică

Mica mașină portabilă este probabil exact ceea ce lipsea din gospodăria Dvs. Este foarte ușor de folosit, fiind potrivită și pentru începători. Datorită mărimii sale compacte, nu necesită un spațiu mare de depozitare. Mașina are 2 viteze de cusut și este prevăzută cu iluminare LED osvětlením. Puteți alege din cele 3 mărimi diferite ale pasului și cele 7 modele de cusut. Poate fi folosită pentru cusut pe față și pe dos, iar pentru un control desăvârșit, puteți atașa pedala de picior. Puteți alimenta mașina în funcție de unde vă aflați (4x baterii AA sau cu ajutorul adaptorului pentru rețeaua electrică).

Ambalajul conține: instrucțiuni de utilizare, adaptor de rețea, pedală de picior, 4 papiote ață, 1 ac de rezervă, 1 adaptor lungime, accesoriu pentru introducerea aței în ac

Material: plastic

Dimensiuni: 26 x 23 x 12 cm

 

BATERII ALCALINE ENERGIZER 4x AA

Baterii alcaline Energizer AA pentru utilizarea zilnică. Bateriile alcaline Energizer au o durată de viață de până la 7 ori mai lungă decât bateriile obișnuite pe bază de clorură de zinc. Bateriile alcaline Energizer pot fi depozitate până la 7 ani și rezistă la temperaturi între -20 °C și +60 °C, garantând protecția aparatului.

2299 Lei
 
buc

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs