Set 2 prosoape de mâini frotir GRACIE, albastru, 50 x 90 cm

Cod: 55467

Set 2 prosoape de mâini frotir GRACIE, albastru, 50 x 90 cm

Cod: 55467
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Seturi de prosoape
Mângâierea frotirului cu bordură decorativă
  • cu bordură decorativă
  • design modern, luxos
  • capacitate de absorbție foarte bună

Prosoapele de mâini din frotir de bumbac din colecția GRACIE într-o nuanță de albastru închis cu trei dungi contrastante vor face din baia Dvs un loc mai plăcut și, în același timp, vor fi un element decorativ frumos al băii. Prosoapele sunt din bumbac pieptănat 100% de înaltă calitate cu ochiuri, care este plăcut la atingere și, datorită gramajului mare, absoarbe foarte bine apa. Prosoapele au borduri din velur, cu fibră metalică lucioasă. Se recomandă spălarea la 40 °C, fără balsam, care scade capacitatea de absorbție a prosoapelor. Produs de calitate - deține certificatul OEKO-TEX Standard. În ofertă este disponibil și prosopul de corp de aceeași culoare, pentru un interior perfect asortat.

Material: bumbac frotir, dungi decorative poliester

De ce să alegem prosoape din frotir

 

Prosoapele de mâini se numără printre dotările necesare și estetice ale orcărei gospodării. Prosoapele pufoase aduc în baie un sentiment de confort. Este suficient să vă înveliți în ele și să vă bucurați de o relaxare binefăcătoare. Acestea sunt momentele de liniște și de intimitate pe care ni le dedicăm nouă înșine. Mai mult de atât, prosoapele au un rol de revigorare estetică și de completare a dotărilor băilor noastre, completând suprafețele austere cu moliciunea și structura lor pufoasă.

Prosoapele din frotir sunt tipice prin ochiurile lor moi din bumbac, care absorb de minune umezeala. Frotirul din bumbac este rezistent și își păstrează bine culorile, fiind foarte potrivit și pentru prosoapele de plajă.

Nu în ultimul rând, prosoapele de mâini și de corp sunt un cadou binevenit și plăcut, mai ales pentru cuplurile proaspăt căsătorite sau pentru noii părinți.

 

 

 

Înainte de prima folosire, spălați rufele din frotir separat de două ori în mașina de spălat, pentru îndepărtarea impurităților din producție și pentru ca ochiurile să se întindă bine. Frotirul suportă temperaturi până la 60 °C. Apoi uscați-le în uscător sau lăsați-le să se usuce liber, neapărat evitați uscarea prosoapelor pe calorifere sau în soare direct.

La fel ca și în cazul celorlalte rufe, spălați separat prosoapele de culori mai deschise și mai închise. Nu spălați niciodată prosoapele împreună cu celelalte rufe, acest lucru poate duce la ruperea ochiurilor. Nu depășiți doza recomandată de detergent. Spălați prosoapele colorate cu detergent gel, iar pe cele albe cu detergent praf care, spre deosebire de gel, conține agenți de înălbire.

Contrar concepției generale greșite, la spălarea frotirului nu trebuie să folosim balsam de rufe și după spălare prosoapele nu se calcă – ambele procese distrug structura moale a ochiurilor. Nu trageți de ochiurile desfăcute, doar tăiați cu foarfeca partea care depășește nivelul celorlalte ochiuri.

Parametri

Spălare recomandată 40 °C fără balsam de rufe
Dimensiuni 50 x 90 cm
Gramaj 500 g/m²
Nr. bucăţi în set 2 buc
Proprietăţi Universal
Material Bumbac frotir

Îngrijirea produselor

  • Spălare la 40 °C fără balsam
  • Calcat cu fier la maximum 150 °C
  • Uscare la temperaturi joase
  • Nu albiți
  • Nu curățați chimic

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs