În perioada 25.–27.6. va avea loc un inventar. Expedierea comenzilor va fi reluată în data de 28.06.

Prosop de corp STANDARD bej, 70 x 140 cm

Cod: 560205603

Prosop de corp STANDARD bej, 70 x 140 cm

Cod: 560205603
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Prosoape de baie
Prosop de corp STANDARD bej, 70 x 140 cm

După o baie sau un duș plăcut este important să vă uscați bine. Prosoapele din frotir Standard vor oferi imediat pielii dumneavoastră o îmrățișare moale și plăcută. Vă va bucura capacitatea ridicată de absorbție a acestora, datorită căreia corpul dumneavoastră se va usca repede și bine după spălare. Colecția Standard este decorată simplu, cu trei dungi, care conferă prosoapelor un aspect discret și elegant.

Pentru ca prosoapele să reziste cât mai mult timp maleabile, moi și absorbante, vă recomandăm să nu folosiți balsam la spălare, care învelește fibrele și scade capacitatea de absorbție.

De ce să alegem prosoape din frotir

 

Prosoapele de mâini se numără printre dotările necesare și estetice ale orcărei gospodării. Prosoapele pufoase aduc în baie un sentiment de confort. Este suficient să vă înveliți în ele și să vă bucurați de o relaxare binefăcătoare. Acestea sunt momentele de liniște și de intimitate pe care ni le dedicăm nouă înșine. Mai mult de atât, prosoapele au un rol de revigorare estetică și de completare a dotărilor băilor noastre, completând suprafețele austere cu moliciunea și structura lor pufoasă.

Prosoapele din frotir sunt tipice prin ochiurile lor moi din bumbac, care absorb de minune umezeala. Frotirul din bumbac este rezistent și își păstrează bine culorile, fiind foarte potrivit și pentru prosoapele de plajă.

Nu în ultimul rând, prosoapele de mâini și de corp sunt un cadou binevenit și plăcut, mai ales pentru cuplurile proaspăt căsătorite sau pentru noii părinți.

 

 

 

Înainte de prima folosire, spălați rufele din frotir separat de două ori în mașina de spălat, pentru îndepărtarea impurităților din producție și pentru ca ochiurile să se întindă bine. Frotirul suportă temperaturi până la 60 °C. Apoi uscați-le în uscător sau lăsați-le să se usuce liber, neapărat evitați uscarea prosoapelor pe calorifere sau în soare direct.

La fel ca și în cazul celorlalte rufe, spălați separat prosoapele de culori mai deschise și mai închise. Nu spălați niciodată prosoapele împreună cu celelalte rufe, acest lucru poate duce la ruperea ochiurilor. Nu depășiți doza recomandată de detergent. Spălați prosoapele colorate cu detergent gel, iar pe cele albe cu detergent praf care, spre deosebire de gel, conține agenți de înălbire.

Contrar concepției generale greșite, la spălarea frotirului nu trebuie să folosim balsam de rufe și după spălare prosoapele nu se calcă – ambele procese distrug structura moale a ochiurilor. Nu trageți de ochiurile desfăcute, doar tăiați cu foarfeca partea care depășește nivelul celorlalte ochiuri.

Parametri

Dimensiuni 70 x 140 cm
Gramaj 400 g/m²
Spălare recomandată 60 °C fără balsam de rufe
Proprietăţi Universal
Material Bumbac frotir

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs