Perdea finisată din jacard DAFNE - set pentru balcon

Cod: 56040

Perdea finisată din jacard DAFNE - set pentru balcon

Cod: 56040
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Seturi perdele pentru balcon
Perdelele finisate din jacquard pot fi agățate imediat, fără modificări

 

De cele mai multe ori, prima privire atunci când intrați într-o cameră se îndreaptă spre fereastră. Atenția ne este atrasă de lumină, care intră în cameră pe această cale. Iar efectul este cu atât mai plăcut, cu cât este filtrat de niște perdele frumoase, care delimitează spațiul intim de cel public, aducând confort și un sentiment de curățenie.

Pentru camerele în care aveți nevoie de mai multă umbră, cum ar fi dormitorul sau camerele care dau spre stradă, sunt mai potrivite perdelele cu un decor mai bogat. Dimpotrivă, ferestrele care dau spre curte sau grădină și ferestrele spre un spațiu liber ar trebui decorate cu niște perdele mai ușoare, cu modele delicate. Pe acestea din urmă le puteți încreți mai mult, în timp ce perdelele cu decor mai bogat ar trebui să fie mai întinse, pentru ca modelul să aibă efectul dorit.

Perdea finisată din jacard DAFNE - set pentru balcon

 

Setul de perdele finisate din jaquard pentru geamul de balcon Dafne, cu un model foarte fin și modern, cu o frumoasă bordură decorativă, este croit exact pe măsuri și are marginile tivite, motiv pentru care nu mai necesită modificări. Este suficient să o despachetați și să o agățați cu inele.

Este produsă din poliester 100%, care are întreținere ușoară. Se recomandă spălarea la 30 °C, folosind un program pentru rufe delicate. Își menține forma și nu se îngălbenește. Disponibilă și ca perdea finisată pentru fereastră.

Perdeaua Dafne face parte din gama producătorului tradițional ceh Tylex Letovice, cu o calitate verificată a produselor și a proceselor de lucru.

 

Material: 100% poliester

Dimensiuni perdea geam: 350 x 150 cm

Dimensiuni perdea ușă: 200 x 250 cm

Care este fixarea și plierea corectă a perdelelor?

 

Perdelele finisate sunt destinate agățării pe cleme, care nu ar trebui să fie la o distanță mai mare de 10 cm pentru o pliere frumoasă și regulată.

Pentru ca perdeaua să arate bine în geam se recomandă o pliere de 2,5 ori lărgimea geamului. Pentru alegerea modelului luați în considerare mărimea încăperii, stilul interiorului și nivelul de lumină în cameră. Dacă doriți mai multă lumină în încăpere, alegeți perdelele de vitralii, arcuite sau co model mai simplu. În caz contrar alegeți perdele cu model mai bogat. În cazul acestui tip este valabil faptul că veți realiza o pliere mai mică pentru a scoate în evidență modelul în sine al perdelei.

 

 

 

 

Care ar trebui să fie lărgimea perdelei?

 

Pentru alegerea dimensiunii corespunzătoare a perdelei trebuie ținut cont de dimensiunea geamului și înălțimea cornișei. Perdelele finisate cu dimensiunea de 350 x 150 cm sunt recomandate pentru un geam având lărgimea de 140 – 175 cm, inclusiv 15 cm în plus de fiecare latură. Amplasarea ideală a cornișei este la 10 cm deasupra geamului.

Perdeaua de balcon cu dimensiunea de 200 x 250 cm este recomandată pentru o ușă de balcon cu lărgimea de 80 – 100 cm, inclusiv 15 cm în plus de fiecare latură. Amplasarea ideală a cornișei este la 10 cm deasupra geamului.

Care este alegerea lungimii corespunzătoare a perdelei?

 

Lungimea obișnuită a perdelei este la pervaz (A) sau deasupra caloriferului de încălzire de sub geam (B). Lungimea se măsoară de la cleme în jos.

În cazul unei lungimi mai mari decât este necesar, perdeaua poate fi ajustată în mod simplu, fără a fi nevoie de coasere. Marginea superioară mai rezistentă poate fi îndoită uniform, astfel încât să obținem lungimea dorită.

Lungimea perdelei pentru o ușă de balcon ar trebui să se termine aprox. la 1/2 - 1 cm de la podea.

 

 

 

 

Curățarea perdelei

Pentru spălare folosiți detergență speciali pentru perdele cu conținut de substanșe active împotriva albirii și folosiți un program pentru rufe delicate la temperatură maximă de 30 °C. Nu stoarceți perdelele, eventual reglați numărul de rotații la minim și stoarceți un timp scurt. Nu folosiți deloc uscătorul de rufe. Agățați imediat perdelele la uscare. În caz de nevoie este permisă călcarea perdelelor la temperatură minimă.

 

DETERGENT DE RUFE QALT

Pentru spălarea perdelelor şi a seturilor de perdele pentru balcon, folosiţi detergentul praf bioactiv şi fără fosfaţi Qalt, cu capacitate mare de curăţare şi albire şi cu miros proaspăt.

599 Lei
 
buc

Tylex Letovice – tradiție cehă și calitate verificată

Tylex Letovice, societate pe acțiuni, este un producător ceh de textile cu o tradiție îndelungată. Bazele firmei au fost puse în anul 1832. Sortimentul de produse a suferit o serie de modificări de-a lungul timpului – la producția de tul s-a adăugat cea a perdelelor din bumbac și a dantelei. Firma utilizează în procesul de producție exclusiv materiale de bază, coloranți și aditivi chimici de calitate procurate de la producători europeni, iar accentul este pus pe respectarea normelor ecologice și de sănătate. În competiția cu alți producători, Tylex mizează pe tradiție, calitate înaltă și, mai ales, pe seriozitate în respectarea solicitărilor, a dorințelor și a așteptărilor clienților.

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Parametri

Mod de fixare Cleme
Lățime 350 cm, 200 cm
Înălțime 250 cm, 150 cm
Material Poliester

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 30 °C
  • Calcat cu fier la maximum 110 °C
  • Se usucă prin întinderea
  • Nu albiți
  • Posibilitatea de curățare chimică

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs