Lenjerie de pat din bumbac MASAL bej

Cod: 5457101

Lenjerie de pat din bumbac MASAL bej

Cod: 5457101
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted
Lenjerie de pat din bumbac MASAL bej

Modelul natural delicat în nuanțe de bej și maro armonizează perfect dormitorul Dvs și vă aduce un somn liniștit și odihnitor. Imprimeul pe ambele fețe vă permite să schimbați coloritul patului în funcție de stare - puteți alege un fundal alb sau bej. Lenjeria este din bumbac neted ranforce 100% și are fermoar pentru o închidere practică.

Lenjeria de pat din bumbac este disponibilă în lungime standard. Setul pentru pat de o persoană este format dintr-o față de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 140 x 200 cm. Se recomandă spălarea lenjeriei pe dos cu fermoarul închis, folosind un detergent delicat pentru rufe colorate fără conținut de înălbitori, la temperatura maximă de 40 °C. Această lenjerie deține certificat Öko-Tex Standard 100.

Motivele alegerii lenjeriei de pat din bumbac

 

 • material natural
 • respirație bună
 • elimină umiditatea corporală
 • uniformizează diferențele de temperatură
 • nu alunecă și nu răcorește
 • durată de viață lungă

 

Somn ca în bumbac

Lenjeria din bumbac 100% este plăcută la atingere, espiră și absoarbe, alintă pielea omului, nu alunecă și nu răcorește.

Bumbacul este un material natural foarte plăcut cu proprietăți unice, care face din el cel mai folosit material din lume pentru fabricarea lenjeriei de pat. Asigură lenjeriei de pat o respirație bună și proprietăți de absorbție extraordinare, datorită cărora elimină bine umiditatea corporală și uniformizează diferențele de temperatură asigurâng condiții ideale pentru un somn de calitate.

Bumbacul este rezistent și respiră, rezistă la spălare și călcare la temperaturi mai ridicate, ceea ce este recomandat din punct de vedere igienic și al duratei lungi de viață.

 

 

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. din bumbac?

Lenjeria de pat din bumbac rezistă la temperaturi de spălare și călcare mai ridicate, astfel că va fi cu adevărat curată, lucru apreciat în special de persoanele alergice și de familiile cu copii mici. Este recomandată și în perioade de îmbolnăviri, aveți siguranța că veți îndepărta cu certitudine transpirația și bacili de pe lenjerie. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Lenjeria de pat poate fi călcată la temperatura obișnuită de 40 - 60 °C – respectați întotdeauna recomandările privind produsul dvs. La 60 °C, acarienii sunt distruși în mod sigur. Uscați în poziție îndoită peste sfoară, nicidecum în poziție agățată de colțuri, pentru a preveni alungirea produsului. Pânza din bumbac, cu toate calitățile pozitive incontestabile, se șifonează, motiv pentru care este necesară călcarea lenjeriei. A nu se călca în stare de uscare excesivă ci ușor umede sau umezite, la temperaturi de până la 200 °C.

Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

Mângâierea delicată a bumbacului ranforcé

 

 • material natural
 • foarte aerisit
 • elimină eficient umezeala
  corpului
 • moale și adaptabil
 • nu alunecă și nu răcește
 • durată lungă de viață

 

Răsfățați-vă cu atingerea bumbacului extra moale ranforcé

Bumbacul ranforcé reprezintă cel mai bun dintre materialele din care se confecționează lenjeriile de pat, fiind o categorie specială de bumbac. Este vorba despre bumbac neted și moale 100%, tratat prin macerare. În timpul acestui proces, fibrele sunt înmuiate într-o soluție specială care are rolul de a îndepărta toate straturile în exces, lăsând în urmă doar miezul fin, dar rezistent. Calitatea bumbacului ranforcé este asemănătoare cu cea a bumbacului satinat. Materialul obținut este foarte maleabil și fin la atingere.

În comparație cu bumbacul clasic, acesta este vizibil mai fin și mai neted. Diferența este atât tactilă, cât și vizibilă. Bumbacul ranforcé elimină mai bine umezeala corporală. Este rezistent la frecare, se șifonează foarte puțin, iar o îngrijire optimă îi garantează o durată lungă de viață.

 

 

Cum se îngrijește corect o lenjerie din bumbac ranforcé?

Datorită tratamentului special, culorile nu se estompează nici la spălările dese. Totuși, este bine să respectați câteva reguli simple. Lenjeriile din bumbac rezistă la temperaturi înalte, ceea ce garantează o curățare perfectă, aspect pe care îl vor aprecia mai ales persoanele care suferă de alergii și familiile cu copii mici. Lenjeriile de acest tip sunt potrivite și pentru perioadele de boală, deoarece astfel aveți siguranța că, la spălare, transpirația și bacteriile vor fi îndepărtate complet din lenjerie. Spălați lenjeria separat înainte de prima utilizare. Atunci când spălați lenjeria, respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Lenjeria din bumbac ranforcé poate fi spălată, de obicei, la temperaturi între 40 și 60 °C – ghidați-vă după recomandările produsului. La 60 °C, acarienii sunt distruși. Stoarceți la un număr redus de rotații, pentru a evita ruperea fibrelor. Uscați lenjeriile atârnate peste sfoară/rastel, niciodată prinse doar de colțuri, pentru a evita deteriorarea acestora. În uscător folosiți doar programul „umed pentru călcare“. Bumbacul ranforcé nu se șifonează mult, iar o uscare corectă vă va scuti de călcarea lenjeriei.

Spălați și călcați lenjeria doar pe dos, cu fermoarul închis, separat de alte rufe, fără să umpleți mașina prea mult. Se recomandă folosirea unui detergent lichid pentru rufe colorate, iar pentru culori foarte închise, respectiv negru, folosiți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Gramaj 110 g/m²
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Bumbac
Conținut ambalaj 1x față pernă, 1x cearceaf pilotă

Îngrijirea produselor

 • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
 • Calcat cu fier la maximum 200 °C
 • A se usca în mașina de uscat, folosind programul delicat
 • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs