Hanorac copii FLUTURAŞI

Cod: 55716
-46 %

Hanorac copii FLUTURAŞI

Cod: 55716
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Îmbrăcăminte pentru timp liber
Hanorac copii FLUTURAŞI

Pont de cadou!

Hanoracul jucăuș cu glugă este un cadou perfect pentru fiecare copil. Croiala bine gândită garantează o libertate de mișcare totală, în timp ce materialul cu fibre moi le va încălzi bine pe micile dumneavoastră comori. Modelul de pe hanorac se încarcă la lumină, apoi luminează frumos în întuneric. Copiii îl pot folosi atunci când se joacă, dar și ca păturică moale în momentele de repaos pe canapea. Mărime universală.

În ofertă puteți găsi și varianta pentru băieți, cu stele și constelații.

 

Dimensiuni: 75 x 75 cm

Material: 100% poliester - micropluș

Recomandare spălare: 40 °C

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs