Recipient de preparat iaurt 1,2 l

Cod: 17843

Recipient de preparat iaurt 1,2 l

Cod: 17843
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Alte accesorii de bucătărie
Recipient de preparat iaurt 1,2 l

În acest recipient de preparat iaurtul veți pregăti ușor cantitatea dorită de iaurt delicios de casă peste noapte, din lapte, în care ați adăugat puțin iaurt. Pur și simplu pregătiți un amestec din lapte cald și iaurt (eventual și alte ingrediente), îl turnați în recipientul de preparat iaurt și a doua zi iaurtul de casă este gata! Datorită pereților dubli, recipientul va crea condițiile ideale pentru înmulțirea culturilor de iaurt în lapte. În ambalajul recipientului mai sunt incluse și 3 recipiente mici și practice, cu capace. Așadar, puteți prepara iaurtul direct în recipientul mare sau în cele trei recipiente mai mici cu capac. Astfel, copiii Dvs. își pot deschide recipientul și pot savura micul dejun sau un desert sănătos.

Material: plastic
Dimensiuni: capacitate 1,2 l, diam. 12 cm, î. 18 cm
2x recipiente cu capac 0,3 l, diam. 10 cm, î. 5,5 cm
1x recipient cu capac 0,25 l, diam. 10 cm, î. 3,5 cm

Am testat în locul dvs.!

Iaurtul de casă vă costă o treime din prețul normal. Aveți nevoie de un păhărel de iaurt, de lapte și de un recipient de preparat iaurt. Împreună cu acesta primiți și trei recipiente mici și practice, cu capac. Aflați pe blogul nostru cum să-l pregătiți și să-l savurați.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs