În perioada 28-30.06 are loc inventarul magazinului. Expedierea comenzilor va fi reluată complet în data de 01.07.2022.

Lenjerie de pat din bumbac MIA, trandafir

Scrie recenzie
Cod: 54403

Lenjerie de pat din bumbac MIA, trandafir

Scrie recenzie
Cod: 54403
1 variantă pe stoc
La adresa Dvs. deja luni 11. 7.
Transport începând de la 12.99 Lei
149.99 Lei
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei

Lenjerie de pat din bumbac MIA, trandafir

Motivul delicat floral al lenjeriei Mia va decora frumos orice dormitor în stil romantic sau camera unei tinere domnișoare. Decorul delicat cu trandafiri roșii pe suprafața de un alb curat va transforma patul într-o oază de liniște și armonie. Această lenjerie din bumbac 100% iese în evidență prin imprimeul calitativ și cusăturile precise. Lenjeria de pat din bumbac cu închidere tradițională cu nasturi este plăcută la atingere și, datorită respirabilității sale, vă va aduce confort și un somn liniștit.

Lenjeria de pat Mia este disponibilă în variantă de lungime standard sau prelungită. Setul pentru pat de o persoană este format dintr-o față de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 140 x 200 cm, în variantă prelungită, dimensiunile cearceafului de pilotă fiind de 140 x 220 cm. Se recomandă spălarea lenjeriei pe dos, cu fermoarul închis, folosind un detergent delicat pentru rufe colorate fără înălbitori, la temperatura maximă de 40 °C. Produsă în Republica Cehă.

Motivele alegerii lenjeriei de pat din bumbac

 

  • material natural
  • respirație bună
  • elimină umiditatea corporală
  • uniformizează diferențele de temperatură
  • nu alunecă și nu răcorește
  • durată de viață lungă

 

Somn ca în bumbac

Lenjeria din bumbac 100% este plăcută la atingere, espiră și absoarbe, alintă pielea omului, nu alunecă și nu răcorește.

Bumbacul este un material natural foarte plăcut cu proprietăți unice, care face din el cel mai folosit material din lume pentru fabricarea lenjeriei de pat. Asigură lenjeriei de pat o respirație bună și proprietăți de absorbție extraordinare, datorită cărora elimină bine umiditatea corporală și uniformizează diferențele de temperatură asigurâng condiții ideale pentru un somn de calitate.

Bumbacul este rezistent și respiră, rezistă la spălare și călcare la temperaturi mai ridicate, ceea ce este recomandat din punct de vedere igienic și al duratei lungi de viață.

 

 

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. din bumbac?

Lenjeria de pat din bumbac rezistă la temperaturi de spălare și călcare mai ridicate, astfel că va fi cu adevărat curată, lucru apreciat în special de persoanele alergice și de familiile cu copii mici. Este recomandată și în perioade de îmbolnăviri, aveți siguranța că veți îndepărta cu certitudine transpirația și bacili de pe lenjerie. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Lenjeria de pat poate fi călcată la temperatura obișnuită de 40 - 60 °C – respectați întotdeauna recomandările privind produsul dvs. La 60 °C, acarienii sunt distruși în mod sigur. Uscați în poziție îndoită peste sfoară, nicidecum în poziție agățată de colțuri, pentru a preveni alungirea produsului. Pânza din bumbac, cu toate calitățile pozitive incontestabile, se șifonează, motiv pentru care este necesară călcarea lenjeriei. A nu se călca în stare de uscare excesivă ci ușor umede sau umezite, la temperaturi de până la 200 °C.

Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
140 x 220 cm
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu nasturi
Material Bumbac

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
  • Calcat cu fier la maximum 200 °C
  • A se usca în mașina de uscat, folosind programul delicat
  • Nu albiți

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Stativ metalic pentru haine FYN alb Stativ metalic pentru haine FYN alb
Stativ metalic pentru haine FYN alb
192.99 Lei
în termen de 13 de zile lucrătoare
Afisati
Măsuţă cu compartiment pentru ziare Măsuţă cu compartiment pentru ziare
Măsuţă cu compartiment pentru ziare
179.99 Lei
În stoc mai mult de 20 bucăţi
Afisati

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?