Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Rulou de fixare pentru husele elastice
Rulou de fixare pentru husele elastice
7.99 Lei
În stoc mai mult de 20 bucăţi
Afisati

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Huse elastice

Toate avantajele pentru canapea dstră

  • multielastice - extensibile în toate direcțiile
  • se așează foarte bine
  • material rezistent și de calitate
  • fabricate în Spania

Huse multielastice CARLA smântânii, scaun cu spatar 2 buc (40 x 40 x 60 cm)

  • set de 2 bucăți
  • cu o textură deosebită
  • protejează șezutul împotriva murdăririi
  • se scot și se spală ușor

Husele elastice pentru scaun vă oferă posibilitatea unică de a schimba pentru o clipă aspectul locului în care serviți masa. Protejează în plus tapițeria scaunului împotriva murdăririi. Se potrivește bine cu forma șezutului și spătarului scaunului, pe circumferința scaunului, husele sunt închise cu o bandă de cauciuc. Husele elastice pentru scaun sunt cu o textură deosebită, foarte expansibile pe lățime și înălțime. Datorită acestui lucru se potrivesc perfect cu forma scaunului, ca o mănușă. Husele pentru scaun sunt fabricate printr-o tehnologie unică, din cele mai bune materiale. Husele pentru scaun sunt livrate într-un set de 2 bucăți. Spălare la30 °C.

Material: 60% bumbac, 35% poliester, 5% elastan

Dimensiuni: șezut max. 45 x 45 cm, spătar î. 50 - 60 cm

Tip designerului de interior

Edita Erbsová

Are nevoie canapeaua dvs. de căldură? Nu este nimic mai simplu decât să o îmbrăcați cu o husă de culoare crem fină. Aspectul tricotat al husei va încălzi privirea și atingerea, are capacitatea de a da finețe interiorului, textura necesară și confortul. În plus tricotajele sunt la modă de câteva sezoane și se pare că nu va fi altfel nici sezonul viitor.

Care este husa potrivită pentru scaunul meu?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Care este modalitatea de aplicare ușoară a husei?

1. Găsiți etiketa amplasată pe verso.
2. Începeți fixarea husei de la spătar.
3. Întindeți husa în mod progresiv de sus în jos.
4. Gustați din confortul unei canapele noi!

Video

 
 

Producator verificat

Compania Nueva Textura cu sediul in orasul Ontynient din Valencia este una din cele patru companii ale Holding Group VALENZATEX. Nueva textura se orienteaza pe proiectarea de tapiţerii şi ţesături decorative, din care apoi confectioneaza huse pentru canapele, paturi si cuverturi de pat.

m-ai multe despre firma gasiti aici »

Colectia, care va satisface chiar si pe cei mai exigenti! La aceste produse punem accent pe materiale de inalta calitate, manopera perfecta si design atractiv. Nu m-ai ezitati si lasati-va inconjurati de lux!

Asigurarea calitatii

Husele elastice din productia spaniolă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?