Toate avantajele pentru canapeaua dvs.

  • multielastice - extensibile în toate direcțiile
  • se așează foarte bine
  • material rezistent și de calitate
  • fabricate în Spania
Huse care se întind foarte bine GLAMOUR maro, scaun cu spatar 2 buc (40 x 40 x 60 cm)
  • set de 2 bucăți
  • cu textură în relief
  • protejează scaunul împotriva murdăririi
  • se scot ușor și se spală

Husele super stretch pentru scaun cu spătar vă oferă posibilitatea unică de a schimba pentru o clipă aspectul locului în care serviți masa. Protejează în plus tapițeria scaunului împotriva murdăririi. Se potrivește bine cu forma șezutului și spătarului scaunului, pe circumferința scaunului, husele sunt închise cu o bandă de cauciuc. Husele sunt expansibile pe lățime și înălțime. Datorită acestui lucru se potrivesc perfect cu forma scaunului, ca o mănușă. Husele pentru scaun sunt fabricate printr-o tehnologie unică, din cele mai bune materiale. Husele pentru scaun sunt livrate într-un set de 2 bucăți. Spălare la 30 °C.

  • Material: 60% bumbac, 32% poliester, 8% elastan
  • Dimensiuni scaun: 40 x 40 cm

Care este husa potrivită pentru scaunul meu?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Cum se îmbracă o husă pe canapea?

1. După ce ați despachetat husa, căutați eticheta Start Point Back Side - "punct de pornire, partea din spate".
2. Întindeți husa dintr-o laterală și din partea din spate a spătarului și a mânerului.
3. Continuați în direcția părții opuse, la fel cum ați îmbrăca un pulover.
4. Introduceți materialul în plus în spațiul dintre șezut și spătar.

Video

 

Producator verificat

Compania Nueva Textura cu sediul in orasul Ontynient din Valencia este una din cele patru companii ale Holding Group VALENZATEX. Nueva textura se orienteaza pe proiectarea de tapiţerii şi ţesături decorative, din care apoi confectioneaza huse pentru canapele, paturi si cuverturi de pat.

m-ai multe despre firma gasiti aici »

Colectia, care va satisface chiar si pe cei mai exigenti! La aceste produse punem accent pe materiale de inalta calitate, manopera perfecta si design atractiv. Nu m-ai ezitati si lasati-va inconjurati de lux!

Asigurarea calitatii

Husele elastice din productia spaniolă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.