Pătură cu blăniță MIȚI 150 x 200 cm

Scrie recenzie
Cod: 56170

Pătură cu blăniță MIȚI 150 x 200 cm

Scrie recenzie
Cod: 56170
Stoc epuizat temporar
Disponibilitate în verificare
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei
Pătură cu blăniță MIȚI 150 x 200 cm

 

Blănița călduroasă va deveni repede o companioană nelipsită și un accesoriu frumos în locuința dumneavoastră. Este suficient să vă înveliți în ea doar o dată și veți aștepta cu nerăbdare fiecare moment petrecut în îmbrățișarea acesteia.

Toți copiii iubesc textilele moi și catifelate, iar dumneavoastră apelați de asemenea la ele atunci când nu vă simțiți bine, deoarece vă oferă o odihnă revigorantă și o căldură binefăcătoare, oricând aveți nevoie de ele. Imediat ce ne-am învelit în materialul călduros, ne bucurăm de un sentiment plăcut de protecție. Păstrați așadar o păturică moale în apropierea fotoliului preferat, care să vă ofere un refugiu atunci când vă este rece, când sunteți stresați sau obosiți.

Păturile, fie ele într-o singură culoare sau foarte colorate, au o funcție dublă: vă încălzesc plăcut, dar reprezintă de asemenea elemente de stil, care încălzesc și conferă un plus de farmec interiorului. O păturică pufoasă va fi, de asemenea, un cadou extrem de drăguț pentru cei dragi.

Pătură cu blăniță MIȚI 150 x 200 cm

 

  • capacitate excelentă de încălzire
  • acasă, pe terasă, la cabană
  • material plăcut și mătăsos
  • antialergică

 

Păturica de lux în două straturi va aduce un sentiment de confort și căldură încă de la prima privire. Imprimeul colorat de mare precizie se va evidenția frumos în special în camerele copiilor sau adolescenților, dar și într-o locuință modernă. Combinația dintre microplușul moale și iubita blăniță tip SHERPA reprezintă garanția căldurii, chiar și pentru cele mai friguroase persoane. Materialul este antialergic, nu reține acarieni și se spală ușor, uscându-se foarte rapid. Nu se decolorează și nu se scămoșează nici după spălări repetate.

 

Dimensiuni: 150 x 200 cm

Material: 100% poliester - microfibră

Evaluare: (0)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0,0
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs