Storcător de fructe + tifon

(1 Evaluare)
Cod: 13329

Storcător de fructe + tifon

(1 Evaluare)
Cod: 13329
189.99 Lei
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei
Storcător de fructe + tifon
  • mecanism cu melc
  • prindere ușoară
  • sucuri de calitate preparate acasă

Storcătorul mecanic poate stoarce sucul din aproape orice tip de fructe și legume, din ierburi și germeni. Din fructele moi veți obține piureuri sau sucuri groase, cu un conținut mare de fibre. Stoarcerea se face prin mărunțire și presiunea exercitată de axul în formă de melc. Tot sucul obținut se scurge prin orificiul din partea laterală a compartimentului de stoarcere și este trecut prin strecurătoarea amplasată în compartimentul de stoarcere, trecând apoi prin tifon în vasul de colectare. Datorită acestuia obțineți un suc de calitate, fără pulpă. Cu ajutorul șurubului din partea din față se poate regla evacuarea resturilor, conform materiei prime folosite. Resturile din fructe și legume ies prin partea din față a storcătorului. Storcătorul se fixează ușor pe suprafața dorită cu ajutorul șurubului. Protecțiile din cauciuc împiedică deteriorarea mobilierului la fixare. Întreținere ușoară - este suficient să îl clătiți sub jet de apă. Nu se spală în mașina de spălat vasele. Poate fi fixat pe suprafețe cu grosimea maximă de 3,5 cm.

 

Material: fontă

Dimensiuni: înălțime deasupra mesei: 17,5 cm, diametru tambur 9 cm

Evaluare: (1)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
100%
Evaluat 1 utilizator
1 x
0 x
0 x
0 x
0 x
100%
Flori
17.7.2021

Sunt foarte multumita de el. Este perfect pentru siropuri si sucuri. Fiind manual si robust, cred ca va rezista multi ani, spre deosebire de storcatoarele electrice.

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure

Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.

1008 puncte
de livrare

și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs