Sosete functioanale 5 perechi

Cod: P50490

Sosete functioanale 5 perechi

Cod: P50490
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Șosete
Sosete functioanale 5 perechi
  • set de 5 perechi
  • fibre Coolmax® si Thermolite®
  • modelarea specială în zonele încordate
  • tiv elastic

Șosetele trekking funcțioanale conțin fibră Coolmax® și Thermolite® și sunt potrivite și pentru cele mai exigente activități. Șosetele trekking au modelarea specială în zonele încordate, tiv elastic, care nu vă va strânge și cusătura netedă pentru mai mult confort în timpul purtării.

Fibra Coolmax® este o fibră de poliester, fabricată prin tehnologie modernă, care are capacitatea să mențină piciorul uscat, tot timpul. Fibra este cu 4 puncte, hidrifuge, îndepărtează foarte rapid umezeala din corp, de aceea asigură temperatura optimă a piciorului în diferite activități climatice. Fibra Thermolite® este o fibră sintetică, care conține pungi de aer, datorită cărora atinge proprietăți excelente termoizolatoare. Structura fibrei garantează îndepărtarea umezelii din corp, astfel încât utilizatorul va rămâne uscat chiar și la creșterea activității.

Material: 38% coolmax, 38% termolit, 11% polipropilenă, 10% poliamidă, 3% elastan

Dimensiuni:

  • 37 - 38
  • 39 - 40
  • 41 - 42
  • 43 - 44

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs