Împreună reușim – expediem comenzile în regim normal, punând accent pe măsurile de siguranță. Cum arată acum la noi?

 

... casă mai plăcută, viaţă mai uşoară? Împreună putem reuşi! Se pare că în această perioadă vom petrece mai mult timp în casele noastre. Din acest motiv, dorim să vă dăm ponturi despre cum să vă faceţi locuinţa cât mai plăcută şi să vă bucuraţi de siguranţă şi serenitate.

 

SIGURANŢA PE PRIMUL LOC

 

Acordăm atenţie siguranţei dumneavoastră şi a angajaţilor noştri:

 

  • Expedierile au loc la capacitate maximă. Mulțumirile noastre merg către angajații din depozit, fac tot posibilul ca să vă primiți comanda în decurs de o săptămână.
  • Call center-ul lucrează în regim normal. Toate operatoarele noastre (CZ/SK/PL/RO) lucrează de acasă, la fel ca şi o bună parte a celorlalţi angajaţi.
  • La contactul cu persoane străine (transportatori, curieri), angajaţii noştri poartă măşti de protecţie şi se străduiesc să păstreze distanţa de siguranţă de 2 m.
  • Punem la dispoziţie dezinfectanţi pentru mâini la toate departamentele.

 

SERVICIILE NOASTRE ÎN SITUAŢII EXCEPŢIONALE

 

  • Departamentul Call center funcţionează fără întrerupere, la fel ca şi e-shopul nostru.
  • Pentru păstrarea condiţiilor maxime de siguranţă, recomandăm plata în avans.
  • Puteţi opta pentru livrare prin toate companiile de curierat - URGENT CARGUS, FAN COURIER sau COLETARIA.RO

 

GÂNDIREA POZITIVĂ - SĂNĂTATE CURATĂ!

 

Aţi hotărât să vă izolaţi acasă? Este bine să vă stabiliţi o nouă rutină. Veţi funcţiona mai bine în acest fel. Iar dacă daţi de lucru mâinilor, mintea nu va avea la fel de mult timp să analizeze. Încercaţi ponturile de pe blogul nostru.

 

Coaceţi o pâine… Nu trebuie să mergeţi la magazin, vă vom învăţa cum să vă coaceţi propria pâine. Încercaţi reţeta noastră rapidă de pâine cu seminţe de floarea soarelui.

 

Răsfăţaţi-vă... Este momentul ideal să încercaţi unele dintre reţetele noastre de cofetărie. Găsiţi toate instrucţiunile pe blogul nostru, ilustrate cu fotografii. Veţi reuşi să le faceţi fără probleme. În cazul în care aveţi nevoie de sfaturi sau doriţi să aduceţi sugestii noi, scrieţi-ne în comentarii, sub reţetă. Încercaţi de exemplu reţeta de Catifea roşie sau red velvet cake.

 

DISTRAGEŢI-VĂ ATENŢIA DÂND DE LUCRU MÂINILOR!

 

Confecţionaţi. Dacă aveţi în jurul Dvs prieteni cărora le faceţi cadouri cu plăcere, aveţi nevoie de idei. Puteţi încerca să vă jucaţi cu câteva lumânări albe clasice şi, cu ajutorul câtorva perluţe, să creaţi un accesoriu romantic pentru o seară frumoasă. Iar dacă aţi început să coaseţi măşti chirurgicale, poate vă ajută şi pontul nostru pentru o pernuţă de ace. Sau creaţi un mic aranjament cadou.

 

Acordaţi atenţie stării dumneavoastră de sănătate. Consumaţi multe fructe, legume şi asiguraţi-vă un aport suficient de vitamine. Pe blog găsiţi şi o reţetă de sirop de ţânţărică, foarte bun pentru susţinerea imunităţii.

 

PROFITAȚI DE TIMPUL LIBER ȘI PARTICIPAȚI LA CONCURS!

 

Nu degeaba se spune despre unele persoane că au mâini de aur. Trimiteţi-ne o poză cu activităţile creative cu care vă ocupaţi în această perioadă. Înfrumuseţaţi grădina, confecţionaţi decoraţiuni de interior sau gătiţi? Trimiteţi-ne o poză pentru inspiraţie, adăugaţi un comentariu şi intraţi în concurs pentru una dintre cele 5 seturi de pat cu blăniţă! Concursul are loc din 19.3.2020 până în 20.4.2020.

Suntem convinşi că împreună vom trece peste toate!

 

 

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?