Set vase inox cu capac, 12 piese

Cod: 19381
Transport gratuit

Set vase inox cu capac, 12 piese

Cod: 19381
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Seturi de oale
Set vase inox cu capac, 12 piese
  • bază masivă tip sandvich pentru economie de timp și energie
  • marcaj pe pereții interiori ai vaselor
  • tigaie cu suprafață antiaderentă

 

Setul practic de oale este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Baza masivă tip sandvich se încălzește repede, distribuie căldura în mod egal și o păstrează pe o perioadă îndelungată. Mânerele ergonomice nu se încing în timpul gătirii. Toate oalele au capace din sticlă cu margine lată din inox și orificiu pentru evacuarea aburului.

Fiecare oală are marcaj interior. Tigaia adâncă din inox are suprafață antiaderentă.

Setul poate fi folosit pe orice tip de plită (inclusiv pe cele cu inducție) și poate fi spălat în mașina de spălat vase; oalele fără capac pot fi folosite în cuptor la maxim 200 °C.

 

Material: oțel inoxidabil, sticlă

Dimensiuni oale: 1,8 l - Ø 16 x 9,5 cm / 2,5 l - Ø 18 x 10,5 cm / 3,4 l - Ø 20 x 11,5 cm / 5,9 l - Ø 24 x 13,5 cm

Dimensiuni crăticioară cu mâner lung: 1,8 l - Ø 16 x 9,5 cm

Dimensiuni tigaie: 2,7 l - Ø 24 x 6,5 cm

Atu-ul unui gătit modern – vasele din oțel inoxidabil

Bucătarii profesioniști și cei amatori știu bine că vasele din inox sunt o comoară în fiecare bucătărie. Tigăile și oalele se încălzesc repede, distribuind și menținând bine căldura. Aceste vase de gătit au și un design frumos, așa că puteți servi mâncarea din ele direct pe masă.

Cum să folosim vasele din inox

În timpul gătirii în cratițele din inox, folosiți o cantitate corespunzătoare de ulei sau grăsime de calitate, pe care să o puneți în tigaie înainte ca aceasta să se încingă – sub acțiunea unei temperaturi prea mari, o tigaie goală se poate deforma! Dacă aveți o tigaie din inox cu suprafață antiaderentă, evitați spray-urile cu ulei și folosiți exclusiv instrumente din silicon, teflon sau din lemn pentru amestecarea mâncării gătite. Dacă mâncarea se lipește sau se arde, cauza cea mai probabilă va fi temperatura ridicată.

În mod tradițional, inoxul este potrivit și pentru gătitul la cuptor, la temperaturi până în 200 °C – însă întotdeauna este mai bine să citiți recomandările producătorului de pe produsul achiziționat. Vasele din inox pot fi folosite pe aproape orice tip de plită, deseori și pe cele cu inducție – însă și de această dată este bine să țineți cont atât de instrucțiunile de folosire - atât de ale plitei, cât și de cele ale vaselor.

În timpul gătirii în inox amintiți-vă că este mai bine să adăugați sarea abia după ce mâncarea a dat în clocot. Sarea poate avea efecte nedorite asupra suprafețelor din inox. Asigurați-vă de fiecare dată și că flacăra are contact doar cu baza cratiței. Flăcările pot cauza apariția unor pete albăstrui sau maronii pe pereții oalelor, care nu mai pot fi îndepărtate.

Cum să spălați și să depozitați vasele din inox

De obicei, vasele din inox pot fi spălate în mașina de spălat vasele, dar dacă doriți ca inoxul să-și păstreze aspectul frumos pentru mult timp, evitați spălările dese la temperaturi mari și spălați aceste vase manual cât de des puteți. Nu utilizați niciodată produse chimice agresive sau un burete din sârmă. Dacă totuși vedeți că au rămas resturi rezistente lipite de vas, lăsați-le la înmuiat peste noapte cu apă călduță și oțet. Sau încercați să fierbeți în vas puțină apă cu bicarbonat de sodiu. Impuritățile se vor dezlipi și vor fi ușor de îndepărtat cu buretele și detergent de vase. Dacă, după ce ați fiert paste în vas, ați constatat că pe pereți au rămas pete albicioase, care nu se curăță nici după ce frecați bine pereții, frecați-le cu puțin oțet sau zeamă de lămâie. Apoi nu vă mai rămâne decât să clătiți oala cu apă caldă și petele dispar. În același mod puteți îndepărta și picăturile uscate de apă sau urmele albe de pe fundul vasului.

Aveți vase din inox cu suprafață antiaderentă? În acest caz, se recomandă păstrarea lor cu un strat de pâslă sau cu inserții profesionale pentru păstrarea vaselor pentru evitarea zgârieturilor. În rest, vasele acestea sunt destul de rezistente. Puteți întoarce capacele invers și să depozitați oalele una peste alta, să agățați cratițele cele mai folosite pe cârlige prin bucătărie sau să le depozitați astfel încât să fie mereu la îndemână – cu siguranță, le veți folosi foarte des!

 

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs