Set de cratiţe din inox CHEF, 12 piese

Scrie recenzie
Cod: 18560

Set de cratiţe din inox CHEF, 12 piese

Scrie recenzie
Cod: 18560
559.99 Lei
Setul conține 12 parti
set
TRANSPORT GRATUIT

Set de vase pentru orice rețetă și ocazie

  • bază tip sandvich masivă, pentru un gătit economic
  • pentru toate tipurile de plite și cuptor
  • capace din sticlă cu orificiu pentru abur

 

Setul de cratițe este produs din oțel inoxidabil de calitate, folosind tehnologia excepțională a bazei de tip sandvich. Oalele au mânere ergonomice, care nu se încing și sunt potrivite și pentru utilizarea în cuptor. Baza masivă de tip sandvich se încălzește repede, distribuie căldura în mod uniform și menține oala caldă pentru mult timp. Toate oalele și tigaia au capace din sticlă cu margine groasă din inox și orificiu pentru evacuarea aburului. Fiecare oală are gradaj interior. Tigaia adâncă din inox este prevăzută cu suprafață antiaderentă și poate fi folosită pentru prepararea multor feluri de mâncare, fiind ideală pentru gătirea cărnii și a sosurilor.

Vasele excelează printr-o durată lungă de viață și întreținerea ușoară. Sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv pe cele cu inducție și pot fi spălate în mașina de spălat vasele. Oalele pot fi utilizate și în cuptor fără capace, la temperatura maximă de 200 °C.

 

Material: oțel inoxidabil 18/0, sticlă

Dimensiuni oale: 6,6 l - diam. 24 x 14,5 cm / 3,9 l - diam. 20 x 12,5 cm / 2,9 l - diam. 18 x 11,5 cm / 2,1 l - diam.16 x 10,5 cm

Dimensiuni crăticioară cu mâner lung: 2,1 l - diam. 16 x 10,5 cm

Dimensiuni tigaie: 3,4 l - diam. 24 x 7,5 cm

Atu-ul unui gătit modern – vasele din oțel inoxidabil

Bucătarii profesioniști și cei amatori știu bine că vasele din inox sunt o comoară în fiecare bucătărie. Tigăile și oalele se încălzesc repede, distribuind și menținând bine căldura. Aceste vase de gătit au și un design frumos, așa că puteți servi mâncarea din ele direct pe masă.

Cum să folosim vasele din inox

În timpul gătirii în cratițele din inox, folosiți o cantitate corespunzătoare de ulei sau grăsime de calitate, pe care să o puneți în tigaie înainte ca aceasta să se încingă – sub acțiunea unei temperaturi prea mari, o tigaie goală se poate deforma! Dacă aveți o tigaie din inox cu suprafață antiaderentă, evitați spray-urile cu ulei și folosiți exclusiv instrumente din silicon, teflon sau din lemn pentru amestecarea mâncării gătite. Dacă mâncarea se lipește sau se arde, cauza cea mai probabilă va fi temperatura ridicată.

În mod tradițional, inoxul este potrivit și pentru gătitul la cuptor, la temperaturi până în 200 °C – însă întotdeauna este mai bine să citiți recomandările producătorului de pe produsul achiziționat. Vasele din inox pot fi folosite pe aproape orice tip de plită, deseori și pe cele cu inducție – însă și de această dată este bine să țineți cont atât de instrucțiunile de folosire - atât de ale plitei, cât și de cele ale vaselor.

În timpul gătirii în inox amintiți-vă că este mai bine să adăugați sarea abia după ce mâncarea a dat în clocot. Sarea poate avea efecte nedorite asupra suprafețelor din inox. Asigurați-vă de fiecare dată și că flacăra are contact doar cu baza cratiței. Flăcările pot cauza apariția unor pete albăstrui sau maronii pe pereții oalelor, care nu mai pot fi îndepărtate.

Cum să spălați și să depozitați vasele din inox

De obicei, vasele din inox pot fi spălate în mașina de spălat vasele, dar dacă doriți ca inoxul să-și păstreze aspectul frumos pentru mult timp, evitați spălările dese la temperaturi mari și spălați aceste vase manual cât de des puteți. Nu utilizați niciodată produse chimice agresive sau un burete din sârmă. Dacă totuși vedeți că au rămas resturi rezistente lipite de vas, lăsați-le la înmuiat peste noapte cu apă călduță și oțet. Sau încercați să fierbeți în vas puțină apă cu bicarbonat de sodiu. Impuritățile se vor dezlipi și vor fi ușor de îndepărtat cu buretele și detergent de vase. Dacă, după ce ați fiert paste în vas, ați constatat că pe pereți au rămas pete albicioase, care nu se curăță nici după ce frecați bine pereții, frecați-le cu puțin oțet sau zeamă de lămâie. Apoi nu vă mai rămâne decât să clătiți oala cu apă caldă și petele dispar. În același mod puteți îndepărta și picăturile uscate de apă sau urmele albe de pe fundul vasului.

Aveți vase din inox cu suprafață antiaderentă? În acest caz, se recomandă păstrarea lor cu un strat de pâslă sau cu inserții profesionale pentru păstrarea vaselor pentru evitarea zgârieturilor. În rest, vasele acestea sunt destul de rezistente. Puteți întoarce capacele invers și să depozitați oalele una peste alta, să agățați cratițele cele mai folosite pe cârlige prin bucătărie sau să le depozitați astfel încât să fie mereu la îndemână – cu siguranță, le veți folosi foarte des!

 

Parametri

Suprafața interioară Otel inoxidabil
Nr. bucăţi în set 12 buc
Caracteristici cratițe Suprafaţa de jos sandwich
Potrivit pentru cuptor
Potrivit pentru inducție
Potrivit pentru mașină de spălat vase
Material Otel inoxidabil

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?