Stea luminoasă, pentru momente relaxante de sărbători la fiecare comandă peste 200 Lei!

Așezarea mesei

Pe masa aranjată trebuie să fie o față de masă frumoasă. Fiecare știe, că la o masă frumos aranjată poftă de mâncare este mai mare.

Dacă aveți copii mici, aranjarea mesei este aproape o necesitat, copii dumneavoastră ar avea poftă de mâncare daca masa este aranjată, si mai ales vă mențineți masa mai mult timp în stare perfectă. Dacă nu doriți ca după fiecare masă, sau după îndepărtarea ceștii ori paharului să schimbați și să spălați suportul de farfurii din pânză, alegeți mai bine suportul practic din plastic sau plută, care este ușor de întreținut. O simplă ștergere cu cârpa umedă și veţi obtine o îngrijire rapidă.

Şervetul de mesă nu numai că protejează împotriva murdăriei sau deteriorării mesei, dar înfrumusețează şi perfecționează atmosfera din bucătăria dumneavoastră.

  • Recomandate
  • Pret crescator
  • Pret descrescator
  • Dupa preferinta
2 produse
Mileuri rotunde din fetru cu motiv de Crăciun, verzi, 38 cm, 2 buc. Mileuri rotunde din fetru cu motiv de Crăciun, verzi, 38 cm, 2 buc.
Mileuri rotunde din fetru cu motiv de Crăciun, verzi, 38 cm, 2 buc.
31.99 Lei
În stoc mai mult de 20 seturi
Afisati
Muşama PĂSĂRI
Muşama PĂSĂRI
6.99 Lei
Stocul va fi aprovizionat cu 10 bucăţi
Afisati

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?