Sfeșnic din lemn cu LED-uri cadou, GRATUIT la comanda Dvs. peste 193 lei  

Protecţie impermeabilă pentru saltea din frotir alb, 60 x 120 cm

Protecţia impermeabilă pentru saltea din frotir alb vă va ajuta să păstraţi patul într-o condiţie perfect igienică. Protecţia de saltea este impermeabilă datorită stratului de poliuretan de pe partea inferioară. În acelaşi timp, protecţia permite trecerea aerului. Stratul superior este fabricat din bumbac frotir de înaltă calitate. Datorită marginilor elastice şi croielii circulare peste colţurile saltelei, se prinde perfect pe saltea. Protecţia este potrivită pentru saltele de o înălţime de max. 20 cm. Se recomandă spălarea până la 95 °C.

Material: strat superior 70% bumbac, 30% poliester, strat inferior 100% poliuretan

 

  • protejează salteaua de uzare
  • protejează salteaua de murdărire
  • protejează salteaua de acarieni
  • previne apariţia alergiilor şi a astmului
  • face salteaua mai moale
  • prelungeşte viaţa saltelei

Știți cu cine dormiți?

Din păcate, deja după câteva luni de utilizare împărțiți patul cu o colonie de acarieni, care se hrănesc cu resturi din pielea Dvs. moartă. În timpul somnului, corpul Dvs. transpiră până la 1,5 litri de lichid şi lasă cam 1,5 g de mătreață și celule de piele moartă. Acestea creează mediul propice pentru diverse bacterii, virusuri și mai ales pentru acarieni, care iubesc căldura și umezeala patului Dvs. Chiar dacă salteaua încă este comodă din punct de vedere tehnic, în ce privește parametrii de igienă, lucrurile stau mai rău.

O saltea pe care o folosiţi timp de 10 ani conține până la 2 milioane de acarieni de praf și secrețiile acestora, aceștia fiind una dintre cauzele alergiilor. Iar toate acestea le respirați în somn. Între consecințe sunt apariția astmului, a alergiilor sau a eczemelor atopice oricând în timpul vieții. Pentru a limita pericolele, o soluție eficientă este să acoperiți salteaua cu o protecție pentru saltele.

 

 

 

Trebuie să vă îngrijiți salteaua, astfel încât aceasta să reziste cât mai mult timp, să fie comodă și, mai ales, sigură pentru sănătatea Dvs. Protecția pentru saltele este un accesoriu foarte eficient, simplu și rapid de utilizat. Aceasta protejează salteaua nu doar de acarienii menționați, dar și de deteriorare și murdărire. Datorită posibilității de spălare la temperaturi înalte, protecția rămâne curată și igienică după spălare. Iar un bonus la fel de important al majorității protecțiilor este faptul că înmoaie suprafața saltelei și o face mai călduroasă.

Parametri

Dimensiuni 60 x 120 cm
Spălare recomandată 95 °C
Înălțime de saltea 20 cm
Caracteristici Impermeabile
Plató
Material husă Bumbac, Poliester, PUR

Evaluare: (6)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
97%
Evaluat 6 utilizatori
5 x
1 x
0 x
0 x
0 x
100%
Maria Cranguta
25.6.2020

Foarte practic .

  • Foarte preactic .
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Doina
1.2.2019

CINCI STELE

  • FOARTE BUNA
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?