Împreună reușim – expediem comenzile în regim normal, punând accent pe măsurile de siguranță. Cum arată acum la noi?

Pernă din lână Merino

(2 Evaluare)
Cod: 51807
până la
-25
%
Transport gratuit Reducere

Pernă din lână Merino

(2 Evaluare)
Cod: 51807
In stoc 2 variante La dvs. acasă deja în miercuri 3. 6.
Transport gratuit
de la 159.99 Lei
Initial 211.99 Lei
buc
TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI PESTE 199 Lei

Pernă din lână Merino

  • ventilaţie foarte bună
  • nu provoacă mâncărimi
  • potrivită pentru suferinzii de reumatism
  • lână pieptănată dublu
  • produs ceh

Caracteristicile de termoreglare naturale ale lânei se adaptează imediat temperaturii corpului. Cu ajutorul acesteia, în corp se produce așa-numita căldură uscată, care atenuează durerile reumatice, îmbunătățește circulația sanguină și acționează intensiv asupra problemelor rinichilor și ale căilor urinare. Grăsimea naturală conținută în lână, lanolina, împiedică dezvoltarea bacteriilor în fibrele acesteia și pentru acest motiv este foarte potrivită pentru alergici. Lâna permite o foarte bună circulație a aerului și se menține curată foarte ușor. Recomandăm spălarea manuală la 30 °C cu ajutorul detergentului cu lanolină.

Pernele din lână pieptănată merinos permit o foarte bună ventilaţie şi nu provoacă mâncărimi. Pernele au compartimentul interior prevăzut cu fermoar, iar umplutura lor din biluţe de poliester poate fi ajustată după dorinţă. Perna este disponibilă în trei mărimi. Mulţumită caracteristicilor unice, pernele sunt potrivite şi pentru persoanele cu alergii.

Material: 100% lână merinos 550 g/m2

Dimensiuni:

  • 40 x 60 cm
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 90 cm

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Evaluare: (2)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
100%
Evaluat 2 utilizatori
2 x
0 x
0 x
0 x
0 x
100%
Liana
9.1.2019

Super. Am cumpărat-o pentru mama care va împlini 94 ani in Februarie. Nu rra mulțumită cu nici o perna din comerț și nici cumpărată din alte magazine in-line. Este singura pe care poate dormi.

  • 100%
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Dormitor , Pilote si perne , Perne si perne plan inclinat

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?