Papuci de dama cu broderie, marimea 38

(4 Evaluare)
Cod: 1575538

Papuci de dama cu broderie, marimea 38

(4 Evaluare)
Cod: 1575538
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Încălțăminte damă

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Încălțăminte și accesorii , Încălțăminte damă , Încălțăminte , Încălțăminte și papuci de casă

Papuci de dama cu broderie, marimea 38

  • suprafata din piele
  • cu broderie decenta

Papuci de dama clasice pentru zile reci vor fi cadoul excelent pentru apropiatii dvs. Papucii sunt fabricate din 100 % piele si lana de oaie, frumoase si foarte bine incalzesc. Astfel vor fi un partener excelent pe tot parcursul iernii. Daca nu sunteti siguri ce marime sa alegeti, va recomnadam sa alegeti marimea mai mare.

Material: piele, lana de oaie, cauciuc

Marimi: 36 - 41

Masurati-va ambele talpi in mm si alegeti valoarea mai mare.

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?