Papuci de casă de damă cu lână de oaie, măr. 40

(3 Evaluare)
Cod: 5247205

Papuci de casă de damă cu lână de oaie, măr. 40

(3 Evaluare)
Cod: 5247205
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Încălțăminte și papuci de casă

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Huse bielastice OCEANO NOU maro
până la
-41
%
Transport gratuit
Huse bielastice OCEANO NOU maro
de la 199.99 Lei 304.00 Lei
In stoc 6 variante

Papuci de casă de damă cu lână de oaie, măr. 40

Papucii de casă de damă din piele întoarsă maro, cu talpă joasă şi antiderapantă sunt ceea ce aveţi nevoie pentru un mers mai comod. Lâna de oaie vă va încălzi picioarele în mod plăcut iarna, iar vara nu veţi transpira în ea. Aceşti papuci de casă sunt disponibili în mărimile 36 - 42.

Caracteristici:

  • Material exterior: piele, talpă din cauciuc, lână de oaie
  • Mărimi: 36 - 42

Masurati-va ambele talpi in mm si alegeti valoarea mai mare.

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?