Papuci de bărbaţi cu lână, măr. 43

Cod: 5388643

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Papuci de bărbaţi cu lână, măr. 43

  • cu lână veritabilă de oaie
  • se recomandă ca și cadou de bun gust și practic

Arată bine și se poartă și mai bine. Tivul în valuri ridică papucii într-un obiect de lux. Lâna veritabilă de oaie va încălzi și picioarele foarte reci fără transpirația acestora. Căldura uscată ameliorează durerile reumatice. Pielea veritabilă de culoare modernă taupe (maro gri caldă) oferă eleganță piciorului.

Mărimi disponibile: 40 – 46

Material: piele veritabilă, talpă sintetică

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?