Oale sub presiune

Cel mai mare avantaj al oalelor sub presiune este viteza cu care gătiți mâncarea. Mâncarea o pregătiți de 3 ori mai rapid decât in oalele clasice. Principiul de gătit în oala sub presiune este presiunea mărita, datorita căreia temperatura se tine in interior la grade ridicate şi în interiorul vasului apar aburii. Aceste oale sunt complexe și în primul rând sigure. Concomitent cu viteza de pregătire a mâncării merge și economia de energie. Consumul acestora este de 3x mai mic decât în cazul vaselor clasice. Investiția va fi recuperată de câteva ori.

Mai putine informatii
  • Recomandate
  • Pret crescator
  • Pret descrescator
  • Dupa preferinta
3 produse
Oală sub presiune DUO PROFI cu coș din inox Transport gratuit Oală sub presiune DUO PROFI cu coș din inox
329.99 Lei
În stoc ultima 1 buc
Afisati
Oală sub presiune GRANDE Red 5 l, BANQUET Oală sub presiune GRANDE Red 5 l, BANQUET
199.99 Lei
Este în drum 4 buc
Afisati
  • 1

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?