Oală sub presiune din inox PROFI

(1 Evaluare)
Cod: 18168

Oală sub presiune din inox PROFI

(1 Evaluare)
Cod: 18168
In stoc 3 variante
La adresa Dvs. deja vineri 31. 3.
Cel mai ieftin transport de la 12.99 Lei
de la 232.99 Lei
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei

Oală sub presiune din inox PROFI

  • noutate tehnică - ventil din silicon pentru o siguranță mai mare
  • perioadă mai scurtă de preparare a mâncării
  • economisiți energie
  • pentru toate tipurile de plite

Oala sub presiune cu capac drept este prevăzută cu bază triplă acutermică, care, datorită caracteristicilor sale, economisește energia termică și timpul petrecut pentru prepararea mâncării. Oala este prevăzută cu capac flexibil și mâner ergonomic, precum și cu ventil de siguranță de evacuare a presiunii. Oala este potrivită pentru toate tipurile de plite.

Nivelul maxim de umplere al oalei este indicat în interiorul acesteia. Oala sub presiune este prevăzută cu un al treilea ventil special din silicon, care servește ca siguranță pentru cazul în care ambele ventile standard cedează. Dacă presiunea din interior depășește 2 bari, acest ventil se activează singur, pentru a scădea presiunea din vas și pentru a evita deteriorarea oalei sau a capacului. Ventilul din silicon este plasat astfel încât să nu pună în pericol pe nimeni care se află în apropierea oalei. Acesta reprezintă o inovație tehnică pentru o mai bună siguranță a utilizatorului. În ambalaj sunt incluse instrucțiuni cu timpul necesar gătirii anumitor alimente.

Material: oțel inoxidabil, plastic, silicon

Potrivite pentru mașina de spălat vasele: da

Evaluare: (1)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
100%
Evaluat 1 utilizator
1 x
0 x
0 x
0 x
0 x
100%
Mirela
28.3.2022

Am comandat aceasta oala sub presiune Profi 3,5l pentru fiica mea, care este bucatareasa incepatoare. Eu am deja una pe care o folosesc foarte des si sunt foarte multumita de ea. Ii acord nu 5, dar 10 stelute si cred ca acest cadou o va motiva pe fiica mea sa devina tot mai buna la gatit, asa cum m-a ajutat si pe mine. De la deDoma am mai comandat de multe ori si sunt foarte multumita de produse si de atentia acordata clientilor. Va multumesc! Mirela

  • doar de bine - amabilitate, bunavointa, produse de calitate
  • nimic
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?