Oală din aluminiu cu capac CONTRA, mică, BANQUET, volum 2,8 l

(1 Evaluare)
Cod: 1459001

Oală din aluminiu cu capac CONTRA, mică, BANQUET, volum 2,8 l

(1 Evaluare)
Cod: 1459001
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Oale cu suprafață antiaderentă

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Articole bucătărie , Oale cu suprafață antiaderentă , Oale , Prepararea mâncării

Oală din aluminiu cu capac CONTRA, mică, BANQUET, volum 2,8 l

  • suprafaţă antiaderentă cu două straturi
  • aspect deosebit
  • mâner ergonomic
  • capac cu mâner de silicon

Oala din aluminiu cu suprafaţă antiaderentă cu două straturi va fi de mare ajutor pentru pregătirea unor mese sănătoase. Vă va încânta cu aspectul neobișnuit și calitatea superioară. Oala are un mâner ergonomic SOFT TOUCH. Aveţi inclus în pachet şi un capac din sticlă cu margini si mâner de silicon, albe. Oala din aluminiu este potrivită pentru toate plitele, inclusiv cele cu inducție, însă nu este recomandată spălarea în mașina de spălat vase. Vi le oferim în două dimensiuni practice.

Material: aluminiu cu suprafaţă antiaderentă

Dimensiuni:

  • volum 2,8 l - diam. 20 x î. 9 cm
  • volum 5 l - diam. 28 x î. 17,5 cm

BANQUET gama completa pentru bucataria Dumneavoastra
Sub numele de brand pentru articolele de uz casnic BANQUET, veţi găsi o gama completă de produse pentru prepararea de mâncăruri şi băuturi, aranjarea mesei, depozitarea de materii prime şi mancaruri gata făcute. Dupa mai mult de 5 ani pe piaţa Cehă, marca a obtinut un număr mare de clienţi satisfăcuţi.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?