Lenjerie de pat din microfibră Snow Night gri

(1 Evaluare)
Cod: 52750

Lenjerie de pat din microfibră Snow Night gri

(1 Evaluare)
Cod: 52750
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din microfibră

Lenjerie de pat din microfibră Snow Night gri

Lenjerie de pat Snow Night din colecția HYPNOSIS vă va hipnotiza prin motivul frumos. Această lenjerie este fabricată din microfibră fină, se remarcă prin imprimare de calitate și o calitate precisă a cusăturii. Lenjerie este plăcută la atingere și datorită respirabilității sale va oferi confort și somn liniștit.

Lenjerie de pat cu model fin de flori pe fond gri și pe cealaltă parte pe fond alb, vă va atrage atenția la prima vedere. Lenjerie este prevăzută cu un sistem de închidere simplu tip fermoar.

Oferim lenjeria de pat de lungime standard. Serul pentru pat simplu conține: 1 x față de pernă - 80 x 80 cm a 1 x cearșaf de pilotă - 135 x 200 cm. Se recomandă spălarea pe dos a lenjeriei, închisă, în detergent pentru rufe albe fine fără înălbitor, la temperatura maximă 40 °C.

Material: 100% poliester - microfibră. Dimensiune pernă: 80 x 80 cm. Dimensiune cearșaf: 135 x 200 cm.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?