Lenjerie de pat din microfibră MARINA, 2x pat simplu

Scrie recenzie
Cod: 5359602

Lenjerie de pat din microfibră MARINA, 2x pat simplu

Scrie recenzie
Cod: 5359602
Stoc epuizat
89.99 Lei
Initial 139.98 Lei
Setul conține 4 piese
set
TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI PESTE 199 Lei

Lenjerie de pat din microfibră MARINA, 2x pat simplu

Lenjeria de pat MARINA cu un minunat motiv de iarnă va fi un accesoriu simpatic pentru dormitorul dvs., pentru camera unui copil sau a unui student. Această lenjerie este confecţionată din microfibră moale cu suprafaţă mătăsoasă, este plăcută la atingere şi permite obună circulaţie a aerului. Se întreţine foarte uşor, este potrivită şi pentru persoanele alergice şi nu necesită călcare. Lenjeria este prevăzută cu închidere practică pe fermoar.

Setul este imprimat pe ambele părţi cu un model discret cu fulgi de zăpadă pe dungi ondulate în nuanţe iernatice de violet, albastru şi alb şi va însufleţi frumos camera în culorile de sezon. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul închis, la temperatura maximă de 40 °C. A se folosi un detergent delicat pentru rufe colorate, fără conţinut de înălbitori.

Lenjeria de pat din microfibră Marina este disponibilă în lungime standard de 140 x 200 cm şi, de asemenea, în set de 2 bucăţi, la preţ avantajos. Setul pentru pat de o persoană este format din 1x faţă de pernă de dimensiuni 70 x 90 cm şi 1x cearceaf de pilotă 140 x 200 cm.

Avantajele așternutului din microfibră

 

  • 1000x mai fine decât celelalte fibre fabricate
  • antialergice și antibacteriene
  • respirație extraordinară
  • proprietăți de termoreglare perfecte
  • întreținere ușoară fără a fi necesară călcarea
  • închidere cu fermoar practică și confortabilă

 

Slavă microfibrei

Lenjeria fabricată din microfibră mătăsoasă periată crează o suprafață fină mătăsoasă, este ușoară, respiră și este plăcută la atingere.

Lenjeria de pat în e-shop-ul nostru este fabricată din fibre care sunt de 1000x de ori mai fine decât celelalte fibre fabricate, din acest motiv prezintă o respirație extraordinară, și în comparație cu bumbacul, reușește să absoarbă mai multă umiditate pe care o evaporă mai apoi, astfel încât, în timpul somnului, pielea este mereu uscată și nu transpiră. Microfibra este materialul ideal pentru lenjeria de pat pe parcursul întregului an, datorită faptului că are proprietăți de termoreglare perfecte – vara oferă răcoare iar iarna menține temperatura corporală. Datorită compoziției sale este recomandată pentru persoane alergice, are proprietăți antibacteriene, adică acarienii și bacteriile evită acest material.

Necesită o întreținere foarte ușoară, dacă este agățat la uscare nu necesită călcare, este rezistent împotriva scămoșării și datorită rezistenței fibrei prezintă o durată lungă de viață.

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. de pat din microfibră?

Lenjeria de pat din microfibră nu necesită o întreținere complicată. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Se recomandă spălarea obișnuită la 40 °C, în caz de nevoie (de ex. după o boală) se poate spăla și la 60 °C. În cazul agățării la uscat, lenjeria de pat nu trebuie călcată, în cazul în care sunteți obișnuiți cu călcarea lenjeriei, aceasta poate fi efectuată până la 200 °C. Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

Nu procedați la fierberea, călcarea cu calandre nici la înălbirea lenjeriei.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Material Microfibră
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Conținut ambalaj 2x față pernă, 2x cearceaf pilotă

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
  • Calcat cu fier la maximum 150 °C
  • Se usucă într-o masina de uscăt rufe în modul obisnuit
  • Nu albiți

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?