În perioada 28-30.06 are loc inventarul magazinului. Expedierea comenzilor va fi reluată complet în data de 01.07.2022.

Lenjerie de pat din bumbac Spot Verde

Cod: 52925

Lenjerie de pat din bumbac Spot Verde

Cod: 52925
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted

Lenjerie de pat din bumbac Spot Verde

Lenjerie de pat din bumbac SPOT vă va fermeca prinmotivul vesel. Această lenjerie din bumbac 100% se remarcă prin imprimeu de calitate și calitate precisă a cusăturii. Lenjerie din bumbac este plăcută la atingere și datorită respirabilității sale oferă confort și somn liniștit.

Lenjerie de pat din bumbac cu puncte albe pe fond verde strălucitor în contrast cu perna de culoare galbenă-verzui va capta pe oricine. Lenjerie de pat este prevăzută cu un sistem de închidere simplu cu fermoar.

Lenjerie de pat din bumbac este oferită în lungime standard. Setul pentru un pat conține: 1 x husă de pernă - 70 x 90 cm a 1 x cearșaf de pilotă - 140 x 200 cm. Se recomandă spălarea lenjeriei de pat pe dos și în stare închisă în detergent pentru rufe albe fine fără înălbitor, la temperatura maximă de până la 40 - 60 °C.

Material: 100% bumbac

Dimensiuni: pernă 70 x 90 cm, pilotă 140 x 200 cm

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?