Lenjerie de pat din bumbac NATURA, gri

Cod: 54302

Lenjerie de pat din bumbac NATURA, gri

Cod: 54302
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted
Model elegant de brocart pentru un somn de calitate superioară

Lenjeria de pat din bumbac NATURA impresionează prin modelul său somptuos. Este confecționată din bumbac 100%, ieșind în evidență prin modelul său calitativ și cusăturile precise. Lenjeria de pat din bumbac este plăcută la atingere și, datorită respirabilității, vă aduce confort și un somn de calitate.

Lenjeria are imprimeu într-un model ce evocă stilul din castelele de altă dată, în tonuri de gri și va deveni elementul dominant din dormitorul dumneavoastră. Este prevăzută cu închidere ușoară cu fermoar.

Lenjeria de pat Natura este disponibilă în lungime standard, prelungită și în variantă pentru pat dublu.

Setul pentru pat de o persoană este compus dintr-o față de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 140 x 200 cm.

Varianta prelungită conține o față de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 140 x 220 cm.

Setul pentru pat dublu este compus din 2 fețe de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 200 x 220 cm.

Se recomandă spălarea lenjeriei pe dos, cu fermoarul închis, folosind un detergent pentru culori delicate fără înălbitori, la temperatura maximă de 40 °C.

Motivele alegerii lenjeriei de pat din bumbac

 

  • material natural
  • respirație bună
  • elimină umiditatea corporală
  • uniformizează diferențele de temperatură
  • nu alunecă și nu răcorește
  • durată de viață lungă

 

Somn ca în bumbac

Lenjeria din bumbac 100% este plăcută la atingere, espiră și absoarbe, alintă pielea omului, nu alunecă și nu răcorește.

Bumbacul este un material natural foarte plăcut cu proprietăți unice, care face din el cel mai folosit material din lume pentru fabricarea lenjeriei de pat. Asigură lenjeriei de pat o respirație bună și proprietăți de absorbție extraordinare, datorită cărora elimină bine umiditatea corporală și uniformizează diferențele de temperatură asigurâng condiții ideale pentru un somn de calitate.

Bumbacul este rezistent și respiră, rezistă la spălare și călcare la temperaturi mai ridicate, ceea ce este recomandat din punct de vedere igienic și al duratei lungi de viață.

 

 

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. din bumbac?

Lenjeria de pat din bumbac rezistă la temperaturi de spălare și călcare mai ridicate, astfel că va fi cu adevărat curată, lucru apreciat în special de persoanele alergice și de familiile cu copii mici. Este recomandată și în perioade de îmbolnăviri, aveți siguranța că veți îndepărta cu certitudine transpirația și bacili de pe lenjerie. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Lenjeria de pat poate fi călcată la temperatura obișnuită de 40 - 60 °C – respectați întotdeauna recomandările privind produsul dvs. La 60 °C, acarienii sunt distruși în mod sigur. Uscați în poziție îndoită peste sfoară, nicidecum în poziție agățată de colțuri, pentru a preveni alungirea produsului. Pânza din bumbac, cu toate calitățile pozitive incontestabile, se șifonează, motiv pentru care este necesară călcarea lenjeriei. A nu se călca în stare de uscare excesivă ci ușor umede sau umezite, la temperaturi de până la 200 °C.

Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
200 x 220 cm
140 x 220 cm
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Bumbac

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
  • Calcat cu fier la maximum 200 °C
  • A se usca în mașina de uscat, folosind programul delicat
  • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs