Ceas bavarez GRATUIT la toate comenzile. Obţineţi cadou Gratuit >

Lenjerie de pat din bumbac Matylda albastră, lungime prelungită

(8 Evaluare)
Cod: 5249602

Lenjerie de pat din bumbac Matylda albastră, lungime prelungită

(8 Evaluare)
Cod: 5249602
ÎnstocbucLaadresaDvsdejamiercuri
179.99 Lei
 
buc
TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI PESTE 299 Lei

Lenjerie de pat din bumbac Matylda albastră, lungime prelungită

Lenjeria de pat albastră din bumbac MATYLDA cu motiv atemporal de cabană vă va transfera din tumultul zilelor obișnuite în odihna binemeritată a atmosferei liniștite de țară. Această lenjerie din 100% bumbac se remarcă printr-un imprimeu de calitate și o cusătură precisă.

Lenjeria de pat Matylda în decor de carouri albastre cu danteluță imprimată este plăcută la atingere și datorită permeabilității sale aduce confort și somn liniștit. Lenjeria este prevăzută cu închidere clasică cu nasturi. Se recomandă spălarea pe dos, în stare închisă cu detergent pentru rufe colorate delicate fără înălbitori, la temperatura de 40 °C.

Lenjeria de pat din bumbac Matylda este oferită la mărime standard de 140 x 200 cm și cu lungime prelungită 140 x 220. Versiunea standard pentru un pat conține 1 x față de pernă 70 x 90 cm și 1 x față de pilotă 140 x 200 cm. Varianta prelungită pentru un pat simplu conține 1 x față de pernă 70 x 90 cm și 1 x față de pilotă 140 x 220 cm. Fabricat în Republica Cehă.

Motivele alegerii lenjeriei de pat din bumbac

 

  • material natural
  • respirație bună
  • elimină umiditatea corporală
  • uniformizează diferențele de temperatură
  • nu alunecă și nu răcorește
  • durată de viață lungă

 

Somn ca în bumbac

Lenjeria din bumbac 100% este plăcută la atingere, espiră și absoarbe, alintă pielea omului, nu alunecă și nu răcorește.

Bumbacul este un material natural foarte plăcut cu proprietăți unice, care face din el cel mai folosit material din lume pentru fabricarea lenjeriei de pat. Asigură lenjeriei de pat o respirație bună și proprietăți de absorbție extraordinare, datorită cărora elimină bine umiditatea corporală și uniformizează diferențele de temperatură asigurâng condiții ideale pentru un somn de calitate.

Bumbacul este rezistent și respiră, rezistă la spălare și călcare la temperaturi mai ridicate, ceea ce este recomandat din punct de vedere igienic și al duratei lungi de viață.

 

 

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. din bumbac?

Lenjeria de pat din bumbac rezistă la temperaturi de spălare și călcare mai ridicate, astfel că va fi cu adevărat curată, lucru apreciat în special de persoanele alergice și de familiile cu copii mici. Este recomandată și în perioade de îmbolnăviri, aveți siguranța că veți îndepărta cu certitudine transpirația și bacili de pe lenjerie. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Lenjeria de pat poate fi călcată la temperatura obișnuită de 40 - 60 °C – respectați întotdeauna recomandările privind produsul dvs. La 60 °C, acarienii sunt distruși în mod sigur. Uscați în poziție îndoită peste sfoară, nicidecum în poziție agățată de colțuri, pentru a preveni alungirea produsului. Pânza din bumbac, cu toate calitățile pozitive incontestabile, se șifonează, motiv pentru care este necesară călcarea lenjeriei. A nu se călca în stare de uscare excesivă ci ușor umede sau umezite, la temperaturi de până la 200 °C.

Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

Parametri

Gramaj 125 g/m²
Spălare recomandată 40 °C
Material Bumbac
Suprafață fără mod de călcare Nu
Dimensiuni husa pilota 140 x 220 cm
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu nasturi

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
  • Calcat cu fier la maximum 200 °C
  • Se usucă într-o masina de uscăt rufe în modul obisnuit
  • Nu albiți

Evaluare: (8)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
90%
Evaluat 8 utilizatori
6 x
1 x
0 x
1 x
0 x

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Protecție de saltea matlasată cu aloe vera albastră cu flori albe Protecție de saltea matlasată cu aloe vera albastră cu flori albe
de la 99.99 Lei
InstocvarianteLadvsacasădejaînmiercuri
Covor cu suprafaţă anti-alunecare MANDALA Aripile bucuriei Transport gratuit Covor cu suprafaţă anti-alunecare MANDALA Aripile bucuriei
de la 349.99 Lei
InstocvarianteLadvsacasădejaînmiercuri

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Dormitor , Lenjerie de pat , Lenjerie de pat din bumbac neted

Lenjerie de pat din bumbac LENA Lenjerie de pat din bumbac LENA
de la 129.99 Lei
InstocvarianteLadvsacasădejaînmiercuri
Lenjerie de pat din bumbac VIRA Lenjerie de pat din bumbac VIRA
de la 129.99 Lei
InstocvarianteLadvsacasădejaînmiercuri
Lenjerie de pat din bumbac MONTE Lenjerie de pat din bumbac MONTE
129.99 Lei
variantăpestocLadvsacasădejaînmiercuri
Lenjerie de pat din bumbac PALMS Lenjerie de pat din bumbac PALMS
de la 129.99 Lei
variantăpestocLadvsacasădejaînmiercuri

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?