Klausberg Set de oale emailate PROVENCE 4 buc

Scrie recenzie
Cod: 16962

Klausberg Set de oale emailate PROVENCE 4 buc

Scrie recenzie
Cod: 16962
419.99 Lei
 
Setul conține
8 parti
set
TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI PESTE 299 Lei

Klausberg Set de oale emailate PROVENCE 4 buc

Setul de oale emailate de calitate PROVENCE cu decor de lavandă vă va atrage atenția la prima vedere prin volumul mare. Toate oalele sunt fabricate din oțel carbon de calitate și sunt bune condcutoare de căldură. Profilul practic al oalelor previne vărsarea. Se recomandă pentru toate tipurile de cuptoare inclusiv cele cu inducție. Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase pentru a preveni deteriorarea stratului pictat exterior. Setul conține 4 oale cu capace - 2,8 l (18 x 12 cm), 3,6 l (20 x 13 cm), 4,8 l (22 x 14 cm), 6,1 l (24 x 15 cm).

SFAT privind oalele emailate: sarea adăugată în apa rece poate lăsa pete pe fundul vasului. Din acest motiv adăugați sare numai în apa fierbinte.

Material: oțel carbon emailat
Dimensiune oală 2,8 l: 18 x 12 cm
Dimensiune oală 3,6 l: 20 x 13 cm
Dimensiune oală 4,8 l: 22 x 14 cm
Dimensiune oală 6,1 l: 24 x 15 cm

Am testat în locul dvs.!

Vă veți bucura de gătitul în vase emailate din oțel carbon de înaltă calitate, pentru că mențin căldura bine. Setul conține vase de la 2,8 până la 6,1 litri și asta este deja volumul pentru o porțiunea bună. Acestea sunt ideale pentru cabane unde găzduiți un număr mai mare de oaspeți sau pregătiți mancare pentru timp de două zile. Am gătit in ele o supă de leguminoase si rețetă veți gasi pe blog-ul nostru.

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Seturi de cratite , Cadouri extra , Articole bucatarie , Prepararea mancarii

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?