Vestă cu blăniță din colecția originală *dD, GRATUIT la comanda Dvs. peste 170 Lei.  Ofertă limitată!

Împreună reușim!

CUMPĂRĂTURI ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

E-shopul nostru funcționează la capacitate maximă, incluzând partea de expediții. Cu toții facem tot posibilul ca să primiți comanda în decurs de o săptămână. În dreptul fiecărui produs aveți termenul livrării acestuia. Operatoarele de Call center vă stau la dispoziție de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00.

Mai multe informații privind expedierea și livrarea >

Cum ne protejăm clienții și angajații? >

Cele mai frecvente întrebări >

 

 

 

 

Deveniți o stea în bucătărie

Sfături cum să nu înebunesti în bucătărie
Smoothie de primăvară

Smoothie de primăvară

Consumul de smoothies întărește semnificativ sistemul imunitar și oferă corpului energie. Primăvara este perioada ideală pentru testare. Avem pentru dvs. rețetele și aparatele pentru preparare. Băutura sănătoasă poate fi apoi servită în cănile în care obișnuiți să serviți de exemplu „cafeaua turcească”.

cititi mai departe
Plăcinte cu căpşuni şi grilaj simplu

Plăcinte cu căpşuni şi grilaj simplu

Pe blog avem pentru dvs. o rețetă de prăjitură rapidă fulger, preparată din foitaj găsit uzual în comerț. Datorită făcălețului special, oferit în cadrul e-shopului nostru, veți crea grila în cel mai scurt timp iar rezulttaul final va arăta ca din cea mai bună brutărie.

cititi mai departe

Inspirație în textil de casă

Sfaturi bune pentru casa voastra frumoasa
Glamour – eleganță pentru casa Dvs.

Glamour – eleganță pentru casa Dvs.

Mai devreme sau mai târziu și cea mai rezistentă canapea sau cel mai rezistent fotoliu vor primi o "lovitură de la viață". Însă dacă este comodă, în ciuda faptului că este mai veche, nu trebuie neapărat să aruncați canapeaua.

cititi mai departe
Ursuleț din prosoape

Ursuleț din prosoape

Învățați cu ajutorul filmulețului video să fabricați un ursuleț din prosop. Este cu adevărat un lucru foarte simplu. Astfel împachetate le puteți face cadou.

cititi mai departe

Trucuri pentru o curățenie ușoară

Vă vom sfătui cum să alegeți ajutoarele și să faceți cu ele o curățenie mai ușoară
Cum scăpăm de scame

Cum scăpăm de scame

Doriţi să aflaţi cum funcţionează aparatul de îndepărtat scamele? V-am pregătit un video unde veţi vedea cât de simplu şi de rapid puteţi îndepărta scamele de pe un pulover. Veţi găsi apoi şi alte tipuri de ajutoare practice pe e-shopul nostru.

cititi mai departe
Curățare cu oțet pentru casa dvs.

Curățare cu oțet pentru casa dvs.

Oțetul este, în principiu, un mijloc de curățare miraculos, pe care ar trebui să-l luăm în considerare în fiecare zi. Acesta nu doar că are efecte antibacteriene, dar poate dizolva grăsimile, elimină resturile grase de mâncare și calcarul și absoarbe mirosurile neplăcute.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?