Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Huse elastice

Toate avantajele pentru canapea dstră

  • multielastice - extensibile pe lățime și pe înălțime
  • se așează foarte bine
  • material rezistent și de calitate
  • fabricate în Turcia

Huse stretch SIDE bej-negru, fotoliu (l. 60 - 110 cm)

Nu vă mai place ce vedeţi când vă uitaţi la fotoliul dvs vechi sau la canapeaua dvs.? Avem soluţia pentru dvs.! Cu husele noastre elastic schimbaţi aspectul canapeleui dvs. vechi în câteva momente. Husele elastic produse în Turcia se întind foarte bine şi pe lăţime şi pe înălţime şi se mulează uşor fiecărui tip de canapea sau fotoliu şi în plus, arată cu adevărat şic! Husele elastice SIDE sunt unice prin compoziţia materialului lor, care imită perfect jacquard-ul.

Pentru huse vă recomandăm să cumpărați o rolă de fixare, pentru fixarea perfectă a husei.

Husele elastice au o structură aparte şi sunt produse din material de primă clasă. Materialul tricotat din două tonuri, foarte elastic, cu fibre de bumbac natural de 60%, este plăcut la atingere și ușor de întreținut. Protejează perfect canapeaua dvs. de deteriorare de către copii sau prietenii dvs domestici.

 

  • Fabricate în Turcia
  • Se spală în maşina de spălat la 30 °C
  • Material: 60% bumbac, 38% poliester, 2% elastan

Care este husa potrivită pentru fotoliul meu?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

Ce se întâmplă dacă mărimea fotoliului meu se află între două dimensiuni de huse?

În caz de dubii alegeți mărimea mai mare. Materialul excedentar poate fi ascuns cu ușurință în spațiul dintre spătar și șezut. Pentru prinderea husei se recomandă folosirea unor Role de fixare.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Care este modalitatea de aplicare ușoară a husei?

1. Găsiți etiketa amplasată pe verso.
2. Începeți fixarea husei de la spătar.
3. Întindeți husa în mod progresiv de sus în jos.
4. Gustați din confortul unei canapele noi!

Video

 
 

Producator verificat

Societatea Fiore are sediul în oraşul turcesc Denizli şi se ocupă cu producția şi vânzarea textilelor pentru casă, mai ales a huselor elastice pentru fotolii, dar şi a prosoapelor, halatelor de baie şi a lenjeriilor de pat. În prezent are deja mai mult de 300 de angajați cu experiență şi îşi vinde produsele în aproape toată lumea. Lunar, aceasta produce circa o jumătate de milion de produse finite. Cel mai mare accent se pune pe propunerea modelelor proprii de țesături, care sunt folosite la husele pentru fotolii, prosoape şi lenjerii.

Husele elastice din productia turcă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?