Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Huse elastice

Toate avantajele pentru canapea dstră

  • multielastice - extensibile pe lățime și pe înălțime
  • se așează foarte bine
  • material rezistent și de calitate
  • fabricate în Turcia

Huse stretch CASTELO alb-negru, coltar (l. 300 - 470 cm)

Nu v-ați plictisit de aspectul husei uzate a vechiului fotoliu sau a canapelelor? Avem o soluție pentru dvs.! Cu husele noastre schimbați aspectul canapelei dvs. vechi într-o clipă. Capacele de tensiopentrure ale producției turcești sunt foarte extensibile pe înălțime și lățime și se potrivesc cu ușurință oricărui tip de canapea sau fotoliu și, în plus, arată chiar șic!

Husele elastice pentru colțar are structură distinctă și sunt fabricate de material premium. Țesătura elastică, monocromă, cu 60 % fibre pentruturale din bumbac, este plăcută la atingere și se întreține ușor. Din material de primă clasă perfect canapelele și fotoliile împotriva distrugerii de către copii sau animale de companie.

 

  • Fabricate în Turcia
  • Nu pot fi spalate in masina de spalat de uz casnic. Recomandam spalarea in cadrul curatatoriilor autorizate
  • Material: 60 % bumbac, 38 % poliester, 2 % elastan
  • Dimensiuni: 300 - 470 cm
  • Potrivita pentru coltar de dreapta sau de stanga

Tip designerului de interior

Edita Erbsová

Ați visat ca fetiță mică să aveți o cameră care să arate ca o încăpere tainică de castel a unei prințese, dar părinții nu au înțeles visul dvs.? Puteți să vă îndepliniți visul acum la maturitate cu ajutorul materialelor textile sau al tapetelor cu ornamente și dormitorul sau camera dvs. de zi se pot transforma în acea încăpere tainică. Dacă interiorul în care vor fi aplicate se află mobilier de epocă, rezultatul va fi unul perfect! În cazul în care apartamentul dvs. este aranjat în stil modern nu trebuie să fiți triști, decorurile ornamentale își vor găsi locul și într-un interior modern. Atenție, combinațiile mai multor stiluri necesită gust.

Care este husa potrivită pentru canapeaua mea?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

Ce este de făcut în cazul în care dimensiunea canapelei mele este între două mărimi de husă?

În caz de dubii alegeți mărimea mai mare. Materialul excedentar poate fi ascuns cu ușurință în spațiul dintre spătar și șezut. Pentru prinderea husei se recomandă folosirea unor Role de fixare.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Care este modalitatea de aplicare ușoară a husei?

1. Găsiți etiketa amplasată pe verso.
2. Începeți fixarea husei de la spătar.
3. Întindeți husa în mod progresiv de sus în jos.
4. Gustați din confortul unei canapele noi!

Video

 
 

Producator verificat

Societatea Fiore are sediul în oraşul turcesc Denizli şi se ocupă cu producția şi vânzarea textilelor pentru casă, mai ales a huselor elastice pentru fotolii, dar şi a prosoapelor, halatelor de baie şi a lenjeriilor de pat. În prezent are deja mai mult de 300 de angajați cu experiență şi îşi vinde produsele în aproape toată lumea. Lunar, aceasta produce circa o jumătate de milion de produse finite. Cel mai mare accent se pune pe propunerea modelelor proprii de țesături, care sunt folosite la husele pentru fotolii, prosoape şi lenjerii.

Husele elastice din productia turcă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?