Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Rulou de fixare pentru husele elastice
Rulou de fixare pentru husele elastice
8.99 Lei
În stoc mai mult de 20 bucăţi
Afisati

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Huse elastice

Toate avantajele pentru canapea dstră

  • multielastice - extensibile în toate direcțiile
  • se așează foarte bine
  • material rezistent și de calitate
  • fabricate în Spania

Huse multielastice CARLA smântânii, 2fotoliu cu manere de lemn (l. 140 - 170 cm)

Nu v-ați plictisit de aspectul huselor uzate ale pernelor dvs. vechi? Avem o soluție pentru dvs.! Cu husele noastre schimbați aspectul canapelelor dvs. vechi într-o clipă. Cuverturile de fabricație spaniolă sunt foarte extensibile pe înălțime și pe lățime și se adaptează cu ușurință la orice tip de canapea și, în plus, arată într-adevăr șic!

Huse multielastice pentru perne au structură plăcută și sunt fabricate din material elastic de primă clasă. Protejează perfect canapelele și fotoliile împotriva distrugerii de către copii sau de animalele de companie.

  • Fabricate în Spania
  • Pot fi spălate la masina de spălat rufe, la temperatura de 30 °C
  • Material: 50% bumbac, 40% poliester, 5% elastan

Tip designerului de interior

Edita Erbsová

Are nevoie canapeaua dvs. de căldură? Nu este nimic mai simplu decât să o îmbrăcați cu o husă de culoare crem fină. Aspectul tricotat al husei va încălzi privirea și atingerea, are capacitatea de a da finețe interiorului, textura necesară și confortul. În plus tricotajele sunt la modă de câteva sezoane și se pare că nu va fi altfel nici sezonul viitor.

Care este husa potrivită pentru canapeaua mea?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

Ce este de făcut în cazul în care dimensiunea canapelei mele este între două mărimi de husă?

În caz de dubii alegeți mărimea mai mare. Materialul excedentar poate fi ascuns cu ușurință în spațiul dintre spătar și șezut. Pentru prinderea husei se recomandă folosirea unor Role de fixare.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Care este modalitatea de aplicare ușoară a husei?

1. Găsiți etiketa amplasată pe verso.
2. Începeți fixarea husei de la spătar.
3. Întindeți husa în mod progresiv de sus în jos.
4. Gustați din confortul unei canapele noi!

Video

 
 

Producator verificat

Compania Nueva Textura cu sediul in orasul Ontynient din Valencia este una din cele patru companii ale Holding Group VALENZATEX. Nueva textura se orienteaza pe proiectarea de tapiţerii şi ţesături decorative, din care apoi confectioneaza huse pentru canapele, paturi si cuverturi de pat.

m-ai multe despre firma gasiti aici »

Colectia, care va satisface chiar si pe cei mai exigenti! La aceste produse punem accent pe materiale de inalta calitate, manopera perfecta si design atractiv. Nu m-ai ezitati si lasati-va inconjurati de lux!

Asigurarea calitatii

Husele elastice din productia spaniolă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?