Formă Majestic SPATE DE CĂPRIOARĂ

Scrie recenzie
Cod: 19053

Formă Majestic SPATE DE CĂPRIOARĂ

Scrie recenzie
Cod: 19053
119.99 Lei
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei
Formă Majestic SPATE DE CĂPRIOARĂ

Forma din aluminiu turnat marca MAJESTIC cu suprafață antiaderentă este potrivită atât pentru aluaturi crescute, cât și pentru cele pufoase. Datorită tehnologiei de primă clasă folosită în producția acestei forme, nu este necesară nici ungerea, nici prăfuirea cu făină, fiind suficientă aplicarea câtorva picături de ulei vegetal cu ajutorul unei pensule. Forma poate fi folosită în cuptoare electrice, cu gaz și cu aer fierbinte.

PONT: Se recomandă ungerea formei cu puțin ulei înainte de coacere, folosind o pensulă sau un pulverizator de ulei. În mod ideal, scoateți checul din formă cât timp este cald.

 

Material: aluminiu

Dimensiuni: 34 x 14 cm

Spălare în mașina de spălat: nu

Am testat în locul dvs.!

Avem pentru voi o rețetă de chec tip spate de căprioară la care puteți folosi albușele rămase după coacerea altor prăjituri. Aluatul bătut se va întări perfect în forma din aluminiu și va umple fiecare detaliu al formei. Aluaturile din albușe sunt pufoase după coacere, iar în cazul acesta, gustul checului va fi dat de nucă și ciocolată. După scoaterea spatelui de căprioară, forma rămâne perfect curată, fără nicio firimitură. Să nu mai pomenesc și de întreținerea ușoară!

Evaluare: (0)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0,0
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs