Fondue

De ani de zile faceți aceleași prăjituri şi torturi pentru zilele de naștere, petreceri de familie sau petreceri pentru copii? Va gândiți cum să le pregătiți originale şi interesante, dar nu mai aveți idei? Faceți o schimbare şi pregătiți pentru apropiați, fondue.

Adulților le va place fondue din brânza. Copii vor aprecia mai mult fondue de ciocolată. Veți fi surprinși cum şi cei mai mari neastâmpărați vor sta cuminți la masă şi se vor gândi ce bunătăți mai pot înmuia în ciocolata excelentă. Ajunge doar să achiziționați setul potrivit de fondue, să cumpărați alimentele necesare şi distracția poate să înceapă. În acest caz, fanteziile nu au limitele veţi pregăti foarte ușor, pentru fiecare, ce îi va place.

Setul fondue prezintă şi un cadou foarte frumos pentru ziua de naștere. Şi dacă veţi cumpăra şi alimentele necesare, puteți să pregătiți direct fondue cu sărbătoritul.

1 produs
  • 1

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?