Dozatoare de băuturi

Recipientele pentru băuturi pot fi folosite nu numai în călătorii, dar și acasă și la cabană. Făceți-vă călătoriile mai agreabile cu sticla pliabilă. Mergeți vara în camping? Pliați sticla confortabil pentru drum și în camping faceți din ea recipient pentru băut, aceasta fiind dotată cu un robinet practic pentru băut. Sticla se poate folosi și acasă pe tot parcursul anului, mai mult va deveni un accesoriu vesel în gospodăria dumneavoastră, datorită designelui colorat.

V-ați gândit cât de mult cheltuiți pe băuturi răcoritoare doar pentru că nu aveți la dumneavoastră o sticlă cu apă? Băuturile din centrele de fitness sau de la chioșcuri sunt de obicei scumpe. Fiți inteligenți și economisiți. La sport, în călătorii, la scoală și la serviciu, sticla versatilă și portabilă de băuturi cu închidere practică vă va fi de ajutor și poate fi ținută în orice geantă.

Recipientul de băut realizat în mai multe variante de culori vă va străluci în casă sau la biroul dumneavoastră. Turnați apa de la robinet. Recipientul vă va obliga să respectați regimul de băut. Livrăm în volum de 2,3 l.

  • Recomandate
  • Pret crescator
  • Pret descrescator
  • Dupa preferinta
2 produse

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs