Totul trebuie eliminat. Lichidarea stocurilor de iarnă cu reduceri de până la 65%. Cumpărături avantajoase >

De ce să cumpărați huse elastice?

 
 
  • Sunt extraordinar de elastice, plăcute la atingere și inofensive față de canapea.
  • În câteva minute canapeaua folosită va arăta ca nouă.
  • Tehnologiile patentate garantează o durată de viață lungă și o formă corespunzătoare.
  • Husele necesită o întreținere ușoară, pot fi curățate în mașina de spălat.
  • Suntem experți în huse, de aceea vă sfătim cu bucurie în vederea alegerii corecte a cestora. În cazul în care nu veți fi satisfăcuți, aveți posibilitatea de returnare în termen de 30 de zile.

 

 

Clienții noștri satisfăcuți sunt surprinși de transformarea elegantă a canapelei:

100 %

Dorina

5.3.2019

 

Buklé sunt foarte mulțumită cu calitatea și livrarea rapidă. Chiar soțul meu conservator, căruia nu-i plac noutățile, a fost încântat. Canapeaua și fotoliul arată bine, este ceva frumos. Mulțumesc și vor reveni cu siguranță cu o comandă.

100 %

Maria

12.9.2018

 

Husele vin perfect. Inițial canapeaua a avut culoarea verde deschis, dar după 8 ani, chiar cu o curățare permanentă, a devenit o rușine. În momentul în care am îmbrăcat husele noi, sufrageria a primit un aspect diferit. Avem pe scurt o canapea complet nouă!

Clienții apreciază felul de adaptare a husei la mobilierul pentru ședere:

100 %

Mircea

30.1.2019

 

Toate husele dvs. bielastice Universo vin perfect pe fotolii, un fotoliu triplu și doi tabureți. Sunt 100% mulțumit.

100 %

Violeta

7.12.2018

 

O altă husă a venit, din nou cade perfect, culoarea corespunde și canapeaua strălucește. Cu rolele de fixare este perfectă, ține bine. Material plăcut. În cazul în care paleta de culori Buklé se va lărgi, vom achiziționa altele și vom modifica ;o).

Întreținerea huselor extensibile este foarte simplă:

100 %

Georgeta

1.3.2018

 

Este deja a patra achiziție de huse extensibile. Permit spălarea huselor în cazul murdăririi și nu este necesar un serviciu scump. Husa Glamour prezintă o elasticitate ridicată și a schimbat complet aspectul sufrageriei. Vizitele prietenilor au crezut că avem o canapea nouă.

100 %

Alina

9.4.2018

 

Huse Universo pentru fotoliu triplu, sunt foarte mulțumită. Acelaiași husă pentru fotoliu am spălat-o deja, nu s-a modificat nici forma nici culoarea.

Nu sunteți siguri de alegerea huselor? Vă vom înfruma cu drag:

100 %

Mădălina

17.3.2019

 

Am comandat o husă stretch Glamour pentru canapea nouă de culoarea smântânii. Sunt plăcut surpirnsă. La început am avut câteva întrebări la care am primit explicații de la doamnă. În 2 zile totul a fost acasă. Voi mai comanda pentru părinți huse pentru fotolii.

100 %

Valentina

17.3.2018

 

Colaborare cu clientul perfectă, bine organizată, primim răspunsuri la întrebări, până la clarificare. Livrarea rapidă a produselor de calitate, am comandat huse deja de 2x și sunt încântată. Se adaptează la orice formă și după spălare păstrează aceiași calitate. Camera devine strălucitoare. Pot să recomand. Avantajul principal este oferta bogată de modele și culori. Evaluez cu 5 stele, adică 100 %.

Transformările canapelelor clienților satisfăcuți

Oferta completă de huse elastice poate fi găsită la aici.

 


 

Colecția preferată

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?